آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین محصولات در صنعت قنادی همراه با تمام نکات کارگاهی

14,108 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
آموزش شربت_بار به سبک کارگاه  اما در میزان کم🤏شربت بار یکی از پرکاربرد ترین محصول در حرفه قنادی که بهتره به روش اص ...
آموزش شربت_بار به سبک کارگاه  اما در میزان کم🤏

شربت بار یکی از پرکاربرد ترین محصول در حرفه قنادی که بهتره به روش اصولی و با رعایت نکات مهم تهیه بشه که بتوان مدتها طولانی بدون شکرک زدن برای انواع محصول استفاده کرد 🌹

غلظت شربت بار برا انواع محصول مثل بامیه و زولبیا و گوشفیل و باقلوا و کیک و شیرینی متفاوته که با اضافه کردن آب و یا گلاب به غلظت دلخواه رساند من درمیزان خونگی برای شما عزیزان آماده کردم پس حتما سیو کن که کلی به کارت میاد چون قراره کلی آموزش جدید بزاریم که این شربت کار لازمه🌹

موادلازم:
شکر : یک کیلوگرم
آب: ۳۵۰ گرم
جوهرلیمو: ۲ گرم
گلوکز یا بادکا: ۱۰۰ گرم
گلاب: ۸۰ گرم  
اسانس و وانیل و زعفران  و هل کاملا اختیاری

من تمام نکات رو تو آموزش براتون ذکر کردم اگر بازم سوالی داشتین زیر همین پست کامنت کنید حتما جواب میدم🙏♥️
❌❌میزان آب ۳۵۰ گرم هستش که در فیلم اشتباهی۳۵ ذکر شده❌❌

همه توضیحات ...