ماتناکاش نان سنتی ارمنی | Armenian Flatbread Matnakash

Chef Meidanchi شف میدانچی
Chef Meidanchi شف میدانچی
ماتناکاش نان سنتی ارمنی | Armenian Flatbread Matnakash••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••ماتناکاش ( մատ ...
ماتناکاش نان سنتی ارمنی | Armenian Flatbread Matnakash
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
ماتناکاش ( մատնաքաշ )

نوعی نان رایج در ارمنستان است که در اغلب سوپرمارکتها عرضه می شود. ماتناکاش و لواش از پرطرفدارترین انواع نان در ارمنستان هستند.
ماتناکاش از آرد گندم تهیه می شود و به نان بربری هم شباهت دارد ولی خمیر داخل آن بسیار پف دار تر و نرمتر از نان بربری است گرچه شکل ظاهری ماتناکاش زمخت تر از نان بربری است
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🔻مواد لازم برای تهیه خمیر ترش🔻

▪︎آب ولرم ۱ پیمانه, ۲۳۷ میلی‌لیتر
▪︎آرد ۱ پیمانه، ۱۲۰ گرم
▪︎پودر خمیر مایع ۱ قاشق چایخوری
▪︎شکر ۱ قاشق چایخوری

★☆☆☆★☆☆☆★☆☆☆★
🔻مواد لازم برای تهیه نان🔻

▪︎آب ولرم یک و نیم پیمانه، ۳۷۵ میلی‌لیتر
▪︎آرد ۳_۴ پیمانه
▪︎نمک ۱/۵ قاشق چایخوری
▪︎روغن زیتون یا گیاهی، بدون رنگ و بو، ۳_۴ قاشق غذاخوری

🔻رومال🔻
▪︎آب ولرم ۲/۳ لیوان
▪︎آرد ۱ قاشق چایخوری
▪︎بیکینگ سودا ۱ قاشق چایخوری

یا

▪︎ یک سفیده تخم مرغ+یک قاشق غذاخوری آب

★☆☆☆★☆☆☆★☆☆☆★

مدت زمان پخت ۱۵-۲۰ دقیقه/ از قبل فر را روی دمای۲۵۰ ▪︎ درجه سانتیگراد گرم کنید
زمان پخت نان ۲-۳ بار با اسپری آب بپاشید یا چند عدد یخ ▪︎ داخل فر بیندازید برای حفظ رطوبت نان.

▪︎ در ۷_۱۰ دقیقه اول در طبقه پایین فر و ۷_۱۰ دوم در طبقه بالای فر

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🔻Starter🔻
▪︎1 cup flour
▪︎1cup warm water
▪︎1 tsp sugar
▪︎1 tsp instant dry yeast

🔻Dough🔻
▪︎1½ cups warm water
▪︎1½ tsp kosher salt
▪︎3½ and a little more all purpose flour
▪︎2-3 tbsp vegetable oil or olive oil
▪︎Oil for greasing the baking pans and fingers

🔻For the spread🔻
▪︎2/3 cup water + 1 tsp flour + 1 tsp baking soda Mixed and brought to the boil This mixture will help to shape the dough and stick sesame seeds to the bread.

Or

▪︎1 egg white +1tbs water for egg wash

★☆☆☆★☆☆☆★☆☆☆★

▪︎Bake 15-20 minutes/Preheat the oven to 500°F/ 250°C ▪︎spray 2-3 times during the baking

▪︎Bake 7-10 minutes on lowest oven rack and another 7-10 minutes on upper rack of your oven

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🔻Խմորիչով թթխմորը🔻  

▪︎1 բ գոլ ջուր
▪︎1 ճ գ շաքարավազ
▪︎1 թ գ խմորիչ
▪︎1 բ ալյուր

▪︎Այս ամենը խառնել, ծածկել, թողնել տաք տեղում 3 ժամ հասունանա ★☆☆☆★☆☆☆★☆☆☆★

🔻Խմորը🔻

▪︎1.5 բ գոլ ջուր
▪︎Հասունացած թթխմորը ( նախապես պատրաստած խմորիչով զանգվածը)
▪︎1/5 թ գ աղ
▪︎2 ճ գ բուսական յուղ
▪︎3-4 բ ալյուր, հնարավոր է ավել պետք լինի

★☆☆☆★☆☆☆★☆☆☆★

🔻Հացի վրան քսելու զանգվածը🔻

▪︎1 ձվի սպիտակուց
▪︎1 ճ գ բուսական յուղ
▪︎2 ճ գ ջուր

▪︎Թխել 250°С  նախապես տաքացված ջեռոցում 15-18 րոպե, կամ մինչև ոսկեգույն •

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🔻Join My Persian Family & Subscribe🙏🔻 برای اینکه ویدیو‌های بعدی ما رو از دست ندید کافیه روی لینک زیر کلیک کن و ما رو دنبال کن:👇 https://www.seevid.ir/api/yid/MyPersianFa... 🔻Stalk Us On Instagram🙏🔻 اگر دوست داشتین می تونید ما رو در اینستاگرام هم دنبال کنین👇 Instagram: my.persian.family ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🎼🌈 Music by Epidemic Sound 🌈🎼 https://www.epidemicsound.com/referra...
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #մատնաքաշ #ماتناکاش #نان_ارمنی #نان #بربری #matnakash #mypersianfamily #Chef_Meidanchi •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Thank You For Stopping By & Welcome To My Persian Family Channel🙏🥰 به خانواده ایرانی من خوش آمدید و ممنون که به کانال ما سر میزنید 🙏🥰

همه توضیحات ...