اسلایس مکرون نارگیلی

کتاب آشپزی CookeryBook
کتاب آشپزی CookeryBook
...
#اسلایس _مکرون _گردویی
#انواع_شیرینی_کتاب_آشپزی
@Cookerybook2
اگر از اکسپلورر اومدین لطفا با لایک ، کامنت ما را حمایت نمایید.
پست راسیو نمایید تا در صورت نیاز در دسترس باشد.
پست را برای دوستانتان ارسال نمایید.
سپاسگزاریم
@Cookerybook2
مواد لازم :
کره   ۱۱۰ گرم
تخم مرغ   ۲ عدد
شیر ولرم یک سوم پیمانه
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
آرد  ۱۹۰ گرم حدود یک و نیم پیمانه
شکردانه ریز  ۹۰گرم  (حدود ۷ قاشق غذاخوری سر پر )
@Cookerybook2
طرزتهیه:
کره به دمای محیط رسیده رو کمی با همزن بزنید تا یکدست وحجیم شود.
شکر و وانیل را اضافه کرده با دور تند همزن میزنیم تا سبک شود.حدود (۳تا ۴دقیقه )
تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کرده و با همزن میزنیم.
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده و در سه مرحله به همراه شیر ولرم به مخلوط اضافه کنید هم بزنید.
یعنی ابتدا مقداری از شیر و بعدمقداری آرد به مخلوط اضافه کرده ودر یک جهت مخلوط کنید.
کف قالب ۲۰در ۳۰را چرب کرده یا کاغذ روغنی استفاده کنید.
مایه رو داخل قالب بریزید وبا لیسک سطح آن را کاملا صاف کنید.
فر را 15 دقیقه قبل گرم کنید.
در فر برقی دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید.
در فر گازی 200 درجه به مدت 35تا 45 دقیقه.
در این فاصله که کیک توی فر است شروع کنید به درست کردن مایه روی اسلایس
مواد لایه رویین :
تخم مرغ   ۲ عدد
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودرنارگیل چرب  ۷۰ گرم  (حدودیک پیمانه )
آرد  ۱۵ گرم ( حدود یک قاشق غذاخوری سرپره پر )
گردو آسیاب شده  ۶۰ گرم ( حدود نصف پیمانه )
طرزتهیه :
تخم مرغ و وانیل رو با دور تند همزن بزنید تا پفکی وکشدار شود.
شکر قهوه ای یا سفید رو به صورت نمک پاش به مواد اضافه کنید وبا دور تند همزن بزنید تا مواد حالت پفکی بودنشو حفظ کند.
آرد رو با یه دور کند همزن مخلوط کرده وهمزن رو کنار بگذارید و بعد گردو ونارگیل رو اضافه کنید وبا مفتول مخلوط کنید.
بعد از گذشتن ۲۰دقیقه قالب رو از فر خارج کنید سریع موادرا روی لایه زیرین ریخته وصاف کنید وبه مدت ۳۰دقیقه داخل فر قرار دهید تاروش سفت وقهوه ای بشه
وقتی از فردرش آوردین بعد از کمی سرد شدن روش سلفون بکشید و داخل یخچال بزارید به مدت یه ساعت ،بعد روی اسلایس رو با شربت که مخلوط ۲قاشق عسل و۲قاشق آب جوش است رو تر کنید وروش رو با شکلات آب شده تزئین کنید.
@Cookerybook2

.
Instagram: cookerybook2
.
اگر دوست دارین آموزش های این پیج را دنبال کنید لطفا
کلیک کنید  SUBSCRIBED روی
و زنگوله را فعال کنید تا آموزش های ما برای شما ارسال شود از همراهیتان سپاسگزارم

همه توضیحات ...