شیرین پلوی مجلسی اونم با مرغ بریون❤ایستگاه شکمو ها

Istgahe Shekamoha
Istgahe Shekamoha
خب دوستان اماده اید با این مرغ و مخلفات دورش یه اثر هنری خوشمزه و چشم نواز و مجلسی خلق کنیم پس بریم که دست بکار بشیم ...
خب دوستان اماده اید با این مرغ و مخلفات دورش یه اثر هنری خوشمزه و چشم نواز و مجلسی خلق کنیم
پس بریم که دست بکار بشیم


یه مرغ درسته تاره داریم که بیرون و داخلش و خوب شستیم و خشکش کردیم
اینم از زعفرون دمکرده غلیظ
که میربزیم تو یه کاسه و پودر سیر و پیاز ، پاپریکا،فلفل سیاه ، نمک صورتی و پودر انبه رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یه سس غلیظ و معطر بدست بیاریم
حالا بیرون و داخل و زبر پوست مرغ مون و اساسی با این سس پوشش میدیم و مزه دارش میکنیم
و مراقبیم که پوست مرغ پاره نشه و آسیب نبینه
این سس علاوه بر طعم فوق العاده ش کاملا بوی زهم مرغ رو میگیره
خب با پیاز خلال شده مون  داخل شکم مرغ و کاملا پر میکنیم و با باقی شم زیر و روی مرغ رو میپوشونیم
میتونید علاوه بر پیاز از حلقه های لیمو ترش هم درین مرینت استفاده کنید
روی ظرف مون رو سلفون میکشیم و بیست و چهار ساعت تو خنک ترین جای یخچال بهش استراحت میدیم تا اساسی طعم ادویه ها و پیاز به خورد گوشت مرغ بره و حسابی مزه دار بشه
خب مرغ زعفرونی مون اماده ست داخل و بیرونش و از پباز کاملا پاکسازی کردیم
سر به فلفل دلمه ای رو میبریم و داخلش و خالی میکنیم و بعد یه پیاز کوچولو رو از چند جهت برش میدیم و میره داخل فلفل
و جفتش و تو شکم مرغ مون جا میدیم تا علاوه بر طعم و عطر فضای خالی دل ش و پر کنه که بعد پخت مرغ دفرمه نشه
حالا با چند تا خلال دندون دست بکار میشیم و انتهای مرغ و جمع میکنیم و میندیم
و بالش م به سینه ش وصل میکنیم به این شکل
و در نهایت به کمک یه نخ جفت رونش و میندیم که ما از نخ دندون استفاده کردیم
مرغ بال و پا بسته ی ما اماده شد
خب کف یه ظرف پیرکس چند تیکه کره میذاریم و حالا مرغمون رو که همه جاش و کره مال کردیم تو ظرف جا میدیم
یه گوجه رو هم نصف و میذاریم کنار مرغ تا بپزه
در نهایت روش زعفرون میربزیم
در ظرف پیرکس مون رو میذاریمو میره کنار تا نوبت پختش برسه
و میریم سرگاز داخل آب در حال جوش کمی شکر میریزیم و همینکه دونه های شکر حل شد
خلال پوست پرتقال رو بهش اضافه میکنیم تا تلخی ش گرفته بشه
میتونید از خلال پوست نارنج هم استفاده کنید فقط دقت داشته باشید بخش سفیدش رو بگیرید که خلال تون تلخ نشه
بعد از پنج دقیقه جوش خوردن که تلخی خلال گرفته شد آبکشش میکنیم
خب تو تابه مون کره میندازیم و هویج خلال شده مون رو با حرارت متوسط تفت میدیم و در تابه رو میذاریم تا بپزه و از هم زدنش عافل نمیشیم مبادا که بسوزه
و بعد خلال بادوم و با همون آب و گلاب که یه ساعت خیس کردیم اضافه میکنیم و در تابه رو میبندیم تا همزمان با تبخیر شدن آب اضافه ش خلال بادوم کمی نرم بشه
اینم از خلال پسته که نیازی به خیس کردن نداره
حالا نوبت خلال پوست پرتقال معطر و شیرینمونه که به باقی مواد اضافه و کمی تفت میدیم


اینم از کشمش پلویی شسته شده و زرشک دونه اناری تر و تمیز و قشنگ مون
در نهایت نسبت به سلیقه و ذائقه مون شکر اضافه و با حرارت کم همه رو با هم تفت میدیم تا دونه های شکر قابل رویت نباشه
حالا شعله رو خاموش و در تابه رو میذاریم تا گرم بمونه که بریم سراغ پخت مرغمون
برنج و با همون آب و نمکی که خیس کردید میذاریم بجوشه و وقتش که شد آبکش و روش آب سرد میگیریم و آب اضافه ش که رفت میریزیم داخل فابلمه
اطرافش و جمع میکنیم که حین دم  چلو مون خشک نشه
اینم از  کاسه یخ و کره که میره رو چلو و زعفرون سائیده شده رو میریزیم روش که حین دم کشیدن زعفرون دم میکشه و بهتر رنگ باز میکنه
همینکه یخ و کره آب شد محتوای کاسه رو میریزیم رو کل چلو مون تا یه دست زععرونی بشه و بعد با شعله کم زمان میدیم تا خوب دم بکشه
خب میخوایم با سلاردوم مرغمون رو بپزیم
ظرف مون و میذاربم وسط سینی سولاردم
و تو مرحله اول پخت دکمه مایکرو رو میزنیم،قدرت ۹۰۰ وات اینتر
و بیست دقیقه تایم میدیم و استارت
درین زمان در سولاردم رو باز نمیکنیم و اجازه میدیم مرحله اول پخت کامل بشه
بعد از اتمام تایم مورد نظر
در ظرف رو برمیداریم
خب ببینم وضعیت پخت ش در چه حالیه
مرغ مون نیم پز شده حالا با اب زعفرون و روغن کره روش و رومال میکنیم که حین پخت خشک نشه و  میریم سراغ مرحله آخر پخت
کلید combi رو میزنیم و گزینه co4 رو انتخاب و اینتر
حالا دمای 200 و اینتر
و قدرت 360 و اینتر و در اخر زمان بیست دقیقه و و استارت
هر ده دقیقه هم یکبار کلید استوپ رو میزنیم که برنامه دستگاه بهم نریزه و روی مرغ و رو مال میکنیم




تو این برنامه پخت مرغ مون همزمان با مغز پخت شدن روشم برشته و طلایی میشه


در اخر چک میکنیم چنانچه خوب پخته بود که کار ما اینجا تمومه وگر نه ده دقیقه دیگه با همون برنامه کار و ادامه میدیم


مرغ ما کاملا پخته و ابداره
و بریم واسه سروش
چلو زعفرونی مون رو داخل دیس مورد نظر میکشیم
و روش و کامل با مواد شیرین پلو پوشش میدیم


این از شیرین پلوی رنگارنگ و دلبرمون
حالا داخل دیس و با جعفری تازه دیزاین و مرغ بریون مجلسی پسندمون رو میذاریم داخل دیس
خب عزبزان شیرین پلو و مرغ بریون ما اماده شد
این غذا میتونه یه گزینه عااالی واسه مهمونی های رسمی تون باشه
امیدوارم که بپزید و نوش جان کنید و لذت ببرید
و تو همین تایم ما هم بریم تا مخلفات شیرین پلو مون و اماده کنیم
برای دیدن آموزش انواع سالاد و تزیین سالاد اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/dxJ8AYOq
برای دیدن طرز تهیه انواع غذای ایرانی اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/W1oEPAQT
برای دیدن انواع دستور تهیه انواع پیش‌غذا اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/uA7Z6xUi
.
👇 برای دریافت جدیدترین ویدئوها و آموزشهای آشپزی و نکات مهم آشپزی عضو بشید 👇
❤️❤️ http://bit.ly/IstgaheShekamoha ❤️❤️
#ایستگاه_شکموها #IstgaheShekamoha
#آموزش_آشپزی

همه توضیحات ...