کباب شیشلیک درجه یک با رسپی اصیل شاندیز به روش ساده قابل انجام در منزل

151,005 بازدید
بیشتر
Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
شیشلیک با فاصله زیاد لذیذترین کباب ایرانی است. حقیقتا پیدا کردن یک کباب شیشلیک لذیذ، استادپز، آبدار و تهیه شده به روش اصیل و بدو ...
شیشلیک با فاصله زیاد لذیذترین کباب ایرانی است. حقیقتا پیدا کردن یک کباب شیشلیک لذیذ، استادپز، آبدار و تهیه شده به روش اصیل و بدون دستکاری نامربوط، در خارج از شهر زیبای شاندیز خراسان کاری دشوار است
مهیار در این ویدیو گام به گام انتخاب گوشت مناسب، روش خواباندن شیشلیک با رسپی اصیل شاندیزی، سیخ زدن، و تکنیک صحیح کباب کردن را به زبان ساده و با تمام نکات فنی لازم به شما آموزش می‌دهد. با دیدن این ویدیو قادر خواهید بود در اولین امتحان، از مهمانان ارجمند منزل خود نمره قبولی ۲۰ (و حتی چندین پیشنهاد ازدواج) بگیرید.
مواد مورد نیاز برای ۴ نفر
گوشت تازه گوسفند حدود۱۸۰۰ گرم (۲۴ قطعه راسته برش شیشلیکی)
پیاز زرد یا سفید ۶۰۰ گرم
فلفل سیاه تازه ساییده یک قاشق مرباخوری سرپر
نمک یک قاشق غذاخوری

همه توضیحات ...