کتف وبال غیر رستورانی مخصوص عاشقان کتف و بال / با سس رومال حرفه ای

meraj mousavi
meraj mousavi
وقتی صحبت از کتف و بال و جوجه کباب میشه برای من یک غذای ساده و از سر باز کنی نیست. حتی از کباب کوبیده هم درجه اهمیتش برای من بیش ...
وقتی صحبت از کتف و بال و جوجه کباب میشه برای من یک غذای ساده و از سر باز کنی نیست. حتی از کباب کوبیده هم درجه اهمیتش برای من بیشتره 😀 این دستور حاصل چند سال دود خوردن من پای منقله امیدوارم شما هم این غذا رو درست کنید و ازش لذت ببرید🤩

مواد لازم
کتف و بال: ۷۰۰ گرم
زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
آویشن پرک: نصف قاشق چایخوری
پاپریکا دودی: یک قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
سرکه سفید: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
خامه به دلخواه: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۲۵ گرم
سس باربیکیو: یک قاشق غذاخوری
سس خردل: یک قاشق چایخوری
سس تند: به مقدار لازم
سیر: ۱ حبه
جعفری: چند برگ
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه برای رومال به مقدار لازم
.
.
.
.
#کتف_بال
#معراج
#جوجه_کباب

همه توضیحات ...