آموزش شیرینی خرمایی ترد و خوشمزه به سبک قنادی _ شیرینی مناسب عید نوروز _ آشپزی ایرانی

مزه چی
مزه چی
شیرینی خرمایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که همان طور که از نامش مشخص است با مغز خرما تهیه می شود. این شیرینی خوشم ...
شیرینی خرمایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که همان طور که از نامش مشخص است با مغز خرما تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه یک گزینه مناسب برای سرو در کنار نوشیدنی های گرم مثل چای می باشد، بیسکویت خرمایی یک شیرینی ترد و خوشمزس که برای پذیرایی در مراسم های مذهبی و نیز افطار ماه رمضان عالیه. امیدواریم این بیسکویت های لذیذ را درست کنید و از خوردنشون لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی خرمایی:(کلوچه خرمایی)
تخم مرغ:۲عدد
وانیل:۱/۲قاشق چایخوری
پودرقند:۱/۲پیمانه
روغن:۱/۲پیمانه
شیرخشک:۳قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر:۱قاشق چایخوری
آرد:۲پیمانه
خمیر خرما:۵۰۰گرم
دارچین: ۱قاشق چایخوری
روغن:۴قاشق غذاخوری

00:00 شروع ویدیوی آموزش شیرینی خرمایی(کلوچه خرمایی)
00:20 طرز تهیه خمیر بیسکویت خرمایی(کلوچه خرمایی)
01:56 مقدار آرد مورد نیاز برای تهیه شیرینی خرمایی(کلوچه خرمایی)
02:38 مدت زمان استراحت خمیر شیرینی در یخچال
02:48 مزه دار کردن خمیر خرما برای شیرینی
03:42 آماده سازی مغز شیرینی خرمایی(کلوچه خرمایی)
04:45 پهن کردن و برش زدن خمیر شیرینی
06:52 نحوه ی شکل دادن به شیرینی خرمایی(کلوچه خرمایی)
08:11 مدت زمان پخت شیرینی خرمایی در فر
08:21 دومین روش آماده سازی شیرینی خرما
10:20 رومال کردن شیرینی خرمایی قبل از پخت
11:07 آماده شدن شیرینی خرمایی(کلوچه خرمایی)

همه توضیحات ...