ته‌چین بادمجان، اوج هنر پلوی اصیل ایرانی به قدمت امپراطوری هخامنشی

181,922 بازدید
بیشتر
Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
دستور خاص مهیار برای پاسداشت بیش از ۲۵۰۰ سال افتخارآفرینی هنر و فرهنگ آشپزی پارسی. مهیار در این ویدیو علاوه بر توضیح مراحل تهیه ...
دستور خاص مهیار برای پاسداشت بیش از ۲۵۰۰ سال افتخارآفرینی هنر و فرهنگ آشپزی پارسی. مهیار در این ویدیو علاوه بر توضیح مراحل تهیه یکی از لذیذترین خوراکهایی که میتوان با برنج تهیه کرد، جد بزرگوار پیلاف یونانی و غربی، پائلای اسپانیایی، و بریانی هندی را به شما معرفی می‌نماید.


تماشای این ویدیو به تمامی علاقه‌مندان به تاریخ، هنر آشپزی، و افتخارات ایران‌زمین این سرزمین پارسی متعلق به تمامی اقوام این مرزوبوم، توصیه می‌گردد.


مواد مورد نیاز:
برنج ایرانی ۵ پیمانه (هر پیمانه ۱۳۰ گرم) خیس شده در آب و ۵ قاشق نمک
سینه مرغ تازه بی پوست و استخوان ۴ قطعه
بادمجان متوسط ۵-۶ عدد
سیر تازه ۴ حبه
نمک برای مرغ ۱/۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه تازه ساییده ۱ قاشق چای خوری
ادویه پلویی جمعا ۳ قاشق غذاخوری
آبلغوره ۲ قاشق غذاخوری (اگر در دسترس نیست، ۱ قاشق آبلیمو)
زیره سیاه ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع و کره به اندازه لازم

تصحیح مهم
دستور تهیه پلوی مخلوط ایرانی، توسط افسران اسکندر مقدونی از ایران برده شد.

لینک به پست توضیحات در مورد ادویه پلویی، و راهنمایی برای تهیه:
Post

لینک ویدیوی آموزش نچسب کردن تابه استیل:
آموزش روش حرفه ای نچسب کردن ظروف پخت ...


لینک ویدیوی همین خوراک با اجرای زبان انگلیسی:
Persian Tah-Chin: fluffy saffron rice...


برای لیست مراجع تاریخی به اینجا مراجعه کنید:
https://en.wikipedia.org/wiki/Pilaf#H...

همه توضیحات ...