ترد ترین خمیر پیتزا مناسب برای پیتزا ایتالیایی و آمریکایی
یه دستور عالی برای خمیر پیتزا به همراه نکات کامل خمیر گیری که با یادگرفتنشون مثل یه نانوا
خمیر باز می کنید. امیدوارم از این ویدیو لذت ببرید و لایک و کامنت یادتون نره
دستورش رو توی ۲ تا اندازه مینویسم
برای ۲ تا چونه ۲۰۰ گرمی
آب ولرم: ۳/۴ پیمانه یا ۱۸۰ میلی لیتر
آرد همه کاره: ۲ پیمانه یا ۲۴۰ گرم
خمیر مایه فوری: ۷ گرم یا یک ق غ خ
شکر: ۱ قاشق غذا خوری
نمک: ۱ قاشق چای خوری
روغن: ۱ قاشق غذا خوری
برای ۵ تا چونه ۱۵۰ گرمی
آب ولرم: ۱ و ۱/۲ پیمانه
آرد همه کاره: ۴ پیمانه یا ۴۸۰ گرم
خمیر مایه فوری: ۱۴ گرم یا ۲ ق غ خ
شکر: ۲ قاشق غذا خوری
نمک: ۲ قاشق چای خوری
روغن: ۱ و ۱/۲ قاشق غذا خوری
.
.
.
.
.
.
#پیتزا #خمیر_پیتزا #پیتزا_آمریکایی #پیتزا_ایتالیایی
خمیر باز می کنید. امیدوارم از این ویدیو لذت ببرید و لایک و کامنت یادتون نره
دستورش رو توی ۲ تا اندازه مینویسم
برای ۲ تا چونه ۲۰۰ گرمی
آب ولرم: ۳/۴ پیمانه یا ۱۸۰ میلی لیتر
آرد همه کاره: ۲ پیمانه یا ۲۴۰ گرم
خمیر مایه فوری: ۷ گرم یا یک ق غ خ
شکر: ۱ قاشق غذا خوری
نمک: ۱ قاشق چای خوری
روغن: ۱ قاشق غذا خوری
برای ۵ تا چونه ۱۵۰ گرمی
آب ولرم: ۱ و ۱/۲ پیمانه
آرد همه کاره: ۴ پیمانه یا ۴۸۰ گرم
خمیر مایه فوری: ۱۴ گرم یا ۲ ق غ خ
شکر: ۲ قاشق غذا خوری
نمک: ۲ قاشق چای خوری
روغن: ۱ و ۱/۲ قاشق غذا خوری
.
.
.
.
.
.
#پیتزا #خمیر_پیتزا #پیتزا_آمریکایی #پیتزا_ایتالیایی
همه توضیحات ...