شیرینی پفکی گردویی تُرد و خوشمزه Persian Walnut Cookies

11,948 بازدید
بیشتر
شیرینی پزی با الی Baking with Eli
شیرینی پزی با الی Baking with Eli
مواد لازم:زرده ۳عدد (درشت)پودرقند ۹۰ گرم (حدوداً۱/۲پیمانه)آرد ۱ ق غذاخوریبیکینگ پودر ۱/۲ ق چ خ سرخالیوانیل ...
مواد لازم:
زرده ۳عدد (درشت)
پودرقند ۹۰ گرم (حدوداً۱/۲پیمانه)
آرد ۱ ق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ خ سرخالی
وانیل
گردو خرد شده ۱۰۰گرم
پودر پسته
.
👈🏻طرز تهیه:
(لطفا حتما بخش نکات رو هم بخونین)
۱-زرده ها و پودر قند را با سرعت بالای همزن هم بزنین تا کشدار،فرم گرفته و سفت بشن و رنگ زرد روشن بگیره. بین ۱۰تا۱۵دقیقه.
۲-آرد،بیکینگ پودر و وانیل رو اضافه کنین و هم بزنین.
۳-گردوهای خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنید.
۴-مواد رو با استفاده از دو تا قاشق بذارین رو کاغذ روغنی رو سینی فر.
۵-روش پودرپسته بریزین،کمی روی شیرینی فشارش بدین.
۶-تو فر از قبل گرم شده با ۱۵۰درجه بپزین تا از سینی جدا بشن.
.
👈🏻نکات:
*مواد خشک رو الک کنین.
*گردو رو بهتره خیلی ریز و پودری نکنین.
*از وانیل مایع یا پودری میتونین استفاده کنین.
*برای زردتر شدن شیرینی، کمی رنگ خوراکی زرد بعد از فرم گرفتن زرده و پودرقند بهش اضافه کنید.
*رنگ شیرینی به میزان پخت و زردی زرده ها بستگی داره.
*سایز شیرینی ها دست خودتونه. بین ۱۵تا۲۴تا شیرینی. (سایز بزرگ حدوداً ۱ق غ خ، سایز کوچک حدوداً ۱ ق چ خ)
*برای یکدست تر شدن ظاهر شیرینی ها،بعد از اینکه گذاشتین تو سینی با نوک انگشت های خیس دورش رو گرد کنین.
*زمان پخت بسته به سایز شیرینی ها متغیره. هرچی شیرینی ها کوچکتر، زمان پخت کمتر.
*برای چک کردن میزان پخت: یکی از شیرینی های وسط سینی رو آروم حرکت بدین، اگر از سینی بلند شد از فر دربیارین. اگر زیاد بپزین شیرینی رنگش رو از دست میده.
*روش رو با پودر پسته،پسته خردشده، خلال پسته یا هرچیزی تزیین کنین. یا بذارین ساده بمونه.
*اگر احساس میکنین گرمای فرتون کمه، رو ۱۶۰درجه بذارین.
*فاصله زیادی بین شیرینی ها برای پخت نیاز نیست.
*پخت در طبقه وسط، حرارت فر گازی فقط از پایین و فر برقی یا فقط از پایین و یا از بالا و پایین همزمان.

همه توضیحات ...