طرز تهیه بهترین و لطیف ترین شیرینی مربایی یا شیرینی مشهدی خانگی/آموزش شیرینی عید/Marmalade Sweets

11,304 بازدید
بیشتر
Ashpazi Masoumeh
Ashpazi Masoumeh
طرز تهیه بهترین و لطیف ترین شیرینی مربایی یا شیرینی مشهدی خانگی/آموزش شیرینی عید/Marmalade Sweetsسلام دوستان عزیزم امیدو ...
طرز تهیه بهترین و لطیف ترین شیرینی مربایی یا شیرینی مشهدی خانگی/آموزش شیرینی عید/Marmalade Sweets

سلام دوستان عزیزم امیدوارم حالتون عالی باشه
شیرینی مشهدی یا شیرینی مربایی یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب ما ایرانی هاست و تو دید و بازدیدهای عید نوروز با این شیرینی از میهمانانمون پذیرایی می کنیم.
شیرینی مربایی هر چقدر لطیف تر باشه دلچسب تره
تو این ویدئو دستور تهیه بهترین و لطیف ترین شیرینی مشهدی رو می بینید.
این شیرینی اینقدر نرم و لطیفه که تو دهان آب میشه
بدون شک طرز تهیه شیرینی مشهدی خانگی رو با بهترین دستور تهیه می بینید که قول میدم از نمونه های بازاریش خیلی بهتره
پیشنهاد می کنم حتما حتما این ویدئو رو سیو کنید که همیشه داشته باشید و گمش نکنید.
خوشحال میشم ویدئو رو لایک کنید نظراتتون رو در رابطه با این آموزش برام کامنت بنویسید و برای دیدن آموزش های بیشتر کانال آشپزی من رو سابسکرایب کنید. سپاسگزارم


01:32 طرز تهیه شیرینی مربایی
05:08 نحوه قالب زدن شیرینی ها
06:18 دمای فر و مدت زمان پخت
08:55 نحوه قراردادن شیرینی ها و دیزاین آن ها

مواد لازم :
کره : ۱۵۰ گرم
پودر شکر : ۷۵ گرم(نصف لیوان)
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : ۱/۴ قاشق چای خوری
نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذاخوری
آرد : ۲۳۰ گرم(۱ لیوان پر و ۱ لیوان سرخالی)
مارمالاد دلخواه برای داخل شیرینی


برای تزیین روی شیرینی ها :
بریلوی قرمز و سبز
شکلات ذوب شده
عسل رقیق شده
پودر پسته و پودر گل محمدی

دمای فر گازی : ۱۸۰ درجه
دمای فر برقی : ۱۶۰ درجه
دمای توستر : ۱۵۰ درجه

#شیرینی_مربایی #شیرینی_مشهدی #شیرینی_عید #شیرینی_خونگی


"Marmalade Sweets"

01:32 How to make marmalade sweets
05:08 How to mold sweets
06:18 Oven temperature and cooking time
08:55 How to place sweets and their design

ingredients :
Butter: 150 grams
Powdered sugar: 75 grams (half a glass)
Egg yolk: 1 pc
Vanilla: 1/4 teaspoon
Corn starch: 2 tablespoons
Flour: 230 grams (1 glass full and 1 empty glass)
Favorite marmalade for the inside of the pastry


To decorate the sweets:
Red and green Braille
Melted chocolate
diluted honey
Pistachio powder and rose powder

Gas oven temperature: 180 degrees
Electric oven temperature: 160 degrees
Toaster temperature: 150 degrees


I would be happy if you like the video, write your comments about this tutorial and subscribe to my cooking channel to see more tutorials. Thank you

همه توضیحات ...