The Most Detailed Artisan Bread - نان آرتیزان با جزییات کامل
Ingrediens:
For Sourdough Starter:
Starter 100g
Whole Wheat Flour 50g
Bread Flour 50g
Water 100g
---------------------------------
For Bread:
Bread Flour (Type 550) 800g
Whole Rye Flour 100g
Whole Wheat Flour 100g
Water 650g
Salt 20g
Seeds: Some
I learned so much from "Full Proof Baking" @fullproofbaking
How to monitor bulk fermentation Instagram: BphIt9MHy2t
مواد لازم:
برای مایه خمیرترش
خمیرترش ۱۰۰ گرم
آرد کامل گندم ۵۰ گرم
آرد خبازی یا نونپزی ۵۰ گرم
آب ۱۰۰ گرم
-------------------------------
برای نان
آرد خبازی یا نونپزی ۸۰۰ گرم
آرد جو کامل ۱۰۰ گرم
آرد گندم کامل ۱۰۰ گرم
آب ۶۵۰ گرم
نمک ۲۰ گرم
For Sourdough Starter:
Starter 100g
Whole Wheat Flour 50g
Bread Flour 50g
Water 100g
---------------------------------
For Bread:
Bread Flour (Type 550) 800g
Whole Rye Flour 100g
Whole Wheat Flour 100g
Water 650g
Salt 20g
Seeds: Some
I learned so much from "Full Proof Baking" @fullproofbaking
How to monitor bulk fermentation Instagram: BphIt9MHy2t
مواد لازم:
برای مایه خمیرترش
خمیرترش ۱۰۰ گرم
آرد کامل گندم ۵۰ گرم
آرد خبازی یا نونپزی ۵۰ گرم
آب ۱۰۰ گرم
-------------------------------
برای نان
آرد خبازی یا نونپزی ۸۰۰ گرم
آرد جو کامل ۱۰۰ گرم
آرد گندم کامل ۱۰۰ گرم
آب ۶۵۰ گرم
نمک ۲۰ گرم
همه توضیحات ...