مدیریت استرس و فن بیان در مذاکرات تجاری

AradBranding.com
AradBranding.com
در این مقاله قصد داریم در مورد مذاکرات تجاری با آرادی های عزیز صحبت کنیم تا تجارت موفقی را تجربه کنند.مطالبی که در ا ...
در این مقاله قصد داریم در مورد مذاکرات تجاری با آرادی های عزیز صحبت کنیم تا تجارت موفقی را تجربه کنند.


مطالبی که در این جلسه با آنها آشنا می شویم:
• مدیریت استرس در مذاکرات تجاری
• مهارت کلامی و فن بیان در مذاکره تجاری


تمام کارآفرینان و مدیران کسب و کار در زمان فعالیت خود مذاکرات سرنوشت سازی را تجربه خواهد کرد، این جلسات معمولا با استرس و اضطراب بسیاری همراه است آمادگی و درگیری در چنین مذاکراتی باعث افزایش امواج بنای مغز خواهد شد.


در نتیجه فرد احساس هوشیاری و تمرکز می کند درغیر این صورت میزان هورمون کورتیزول یا همان هورمون استرس در بدن افزایش خواهد یافت استرس به افراد اجازه نمی دهد از تمام توانایی های خود استفاده کنند و میزان خلاقیت را نیز کاهش می دهد.


چند راهکار برای مدیریت استرس در مذاکره تجاری :
1) برای سناریوهای مرتبط مختلف آمادگی داشته باشید
سعی کنید قبل از شروع مذاکره به تمام سناریوهای ممکن فکر کنید و اتفاقاتی که احتمال دارد در طول جلسه رخ دهند را بر اساس انتظارات و محدودیت ها پیش بینی نمایید در نتیجه در طول مذاکره براساس مسیر اصلی یا مسیرهای فرعی پیش بینی شده حرکت خواهید کرد و دچار استرس نمی شوید.


2) روی نفس کشیدن تمرکز کنید و اعضای بدنتان را کنترل کنید.
قبل از انجام مذاکره تجاری ، نفس عمیق بکشید و عضلات بدن را شل و سفت کنید تا تمام اعضای بدن با هم هماهنگ شوند و به تعادل برسند این تمرین ها به شما کمک می کند تا در طول مذاکره حضور فیزیکی فعالی داشته باشید و بتوانید مغز و احساس خود را آرام نگه دارید.


به عنوان مثال تصاویر آرامبخش را در ذهن خود تجسم کنید یا یک ملودی آرام را گوش کنید و در طول جلسه مدام آنها را سعی کنید با خود زمزمه کنید این کار به کاهش استرس کمک می کند.
کاهش سرعت نفس کشیدن و به آرامی نفس کشیدن در کاهش استرس کمک می کند.


در نظر بگیرید که به صورت آنی نمی توانید برای سوال های هر انسانی جوابی داشته باشید پس سعی کنید به خوبی به صحبت های افراد گوش کنید طرف مقابل شما در مذاکرات بهترین منبع برای جواب سوال هایی است که باید در مورد آن اطلاع داشته باشید.


پس باید به روش مناسب از افراد اطلاعات بگیرید و برای این کار باید شنونده خوبی باشید.
خدا به ما یک زبان و دو گوش داده پس بهتر است دو برابر میزانی که صحبت می کنید گوش دهید با این کار راه خود را در مذاکرات پیدا می کنید و اطلاعات را به دست می آورید با این کار از نیازها و علایق طرف مقابل به خوبی مطلع می شوید.


4) عزت نفس و اعتماد به نفس خود را در هنگام مذاکره بالا ببرید
به موفقیت های خود فکر کنید ، به توانایی هایی که دارید و تلاش هایی که می کنید لازم نیست به دنبال توانایی هایی در خود بگردید که دیگران دارند.


یا خود را با دیگران مقایسه کنید تا بدانید موفق هستید یا نه ، هر انسانی توانایی های منحصر به فردی دارد و شما در نوع خود بی نظیر هستید هرچه بیشتر تمرین کنید شانس پیروزی شما افزایش خواهد یافت ، طبیعتا هر چه وقت بیشتری برای یادداشت برداری ، تحقیق و پژوهش بگذارید با اعتماد به نفس بالاتری می توانید وارد جلسه مذاکره تجاری شوید.


این تحقیقات و پژوهش باعث می شود که درزمان مذاکره شما اطلاعات و گزینه های بیشتری برای پیروزی در مذاکره داشته باشید .
هر فردی نقاط قوت و ضعفی دارد که می تواند فرصت های زیادی را به وجود آورد ، تسلط به این مسائل باعث می شود اعتماد به نفس شما افزایش پیدا کند.


5) الگوبرداری از افراد آرام
برخی افراد خیلی آرام و راحت به نظر می رسند ، کارها و فعالیت های خود را با آرامش بیشتری انجام می دهند و کنترل خوبی روی رفتار خود در شرایط اضطراب زا دارند ، الگوهای رفتاری این افراد با افراد اضطرابی متفاوت است.


می توان برای کاهش اضطراب ، رفتار چنین افرادی را به عنوان یک الگو تمرین کرد برای مثال آنها چطور حرف می زنند ؟، چگونه راه می روند؟، چگونه نگاه می کنند ؟ ، در شرایط اضطراب زا چه عکس العملی دارند ؟
می توان با بازی نقش این فرد رفتارهای اضطرابی را در خود کاهش داد.


6) قبل از انجام مذاکره تجاری حتما برنامه ریزی داشته باشید
چه در مورد کارهای روزمره زندگی و چه در فعالیت های تخصصی با ایجاد نظم در فرآیند فعالیت های روزمره همیشه آرامش در ما جاری می شود.
همیشه بدانید که شرایط به هم ریخته استرس و نگرانی را به وجود می آورد.


راهکار مناسب این است که عوامل استرس زا را نوشته و واکنشی که از خود در آن شرایط استرس زا را نشان داده ایم بنویسیم .
با این کار بعد از مدتی می توانیم عوامل استرس زا را برای خود شناسایی کنیم ، سپس یک برنامه ریزی خوب برای کاهش استرس و مدیریت آنها داشته باشیم.
برنامه ریزی کردن و داشتن خلاصه ای از آنها را دست کم نگیرید.


7) تصور سازی ذهنی کنید
به عنوان یک مثال از فرد بزرگی به نام آقای ایوان که قهرمان تنیس حرفه ای در جهان هستند و صاحب جایزه های متوالی هستند ، زمانی که از این فرد پرسیدند علت قهرمانی وی چیست پاسخ داد، هر روز دو بار این کار را انجام می دهم یعنی هر روز مانند هر فرد دیگری تنیس را تمرین کرده و بعد از آن با حریف ذهنی خود تمرین و تصویر سازی می کند.


زمانی که با حریفان بزرگ در ذهن خود مبارزه و رقابت می کنید و چون اختیار خود را دارید در ذهن و تصور خود فرد رقیب را شکست داده و این باعث می شود در مسابقات واقعی با اعتماد به نفس بیشتری ظاهر شوید.


مهارت کلامی و فن بیان در مذاکرات تجاری
مهارت کلامی چیست؟
شاید گفتگوها ، مذاکرات و یا سخنرانی ها را دیده باشید که گوینده به دلیل نداشتن تسلط کافی بر واژگان و مهارت های کلامی نتوانسته منظور خود را به درستی منتقل کند.


ادامه در:


https://aradbranding.com/practical-ti...

همه توضیحات ...