آموزش کیک پزی حرفه ای با قابلمه‌ بدون نیاز به فر #SagharNejad #شیرینی

Saghar Nejad
Saghar Nejad
🤗این هم  از آموزش کیک بدون فر  برای ۸نفرلینک آموزش شیرینی های خانگی عید نوروز 👈 ...
🤗این هم  از آموزش کیک بدون فر  برای ۸نفر
لینک آموزش شیرینی های خانگی عید نوروز 👈 آموزش شیرینی پزی: آموزش هیجان انگیز ش...
لینک پیج اینستاگرام 👈  https://www.instagram.com/saghar.neja...
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

این کیک ساده پایه تمام کیکها هستش که با یادگرفتنش به راحتی میتونید کیک تولد خودتونو تو خونه تهیه کنید.
پس ازین به بعد اگه به هر دلیلی دسترسی به فر نداشتید نگران تهیه کیک نباشید چون طرز تهیه کیک بدون فر هم لذت و خوشمزگی خاص خودشو داره

مواد لازم:
تخمرغ ۳عدد
شکر ۱پیمانه
آرد ۲پیمانه
شیر ½پیمانه
روغن‌مایع ½پیمانه
بکینگ پودر ۲ق‌م
وانیل ۱ق‌م
نمک ۱پنسه

طرزتهیه:
✔️ زرده و سفیده تخم مرغ‌هارو ازهم جدا میکنیم
✔️ سفیده تخم مرغ رو با درجه تند همزن‌برقی حدود ۱۰دقیقه بسته به قدرت همزن میزنیم تا سفید بشه و کف کنه و بقدری سفت بشه که با برگردوندن ظرف نریزه〰️ میفرستیمش یخچال

✔️ آرد+بکینگ‌پودر+نمک〰️ مخلوط میکنیم و ۳بار الک میکنیم تا به پف کردن کیک کمک کند〰️ میزاریمش کنار

✔️ شکر+زرده‌تخمرغ+وانیل〰️ هم‌میزنیم و وقتی شروع به رنگ عوض کردن کرد؛
⬅️ شیر و روغن رو توی چندنوبت اضافه میکنیم و خوب با سرعت بالا هم میزنیم تا زرده سفت نشه

✔️ وقتی خوب مخلوط شدن، آرد رو در چندین مرحله به اونا اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم می زنیم و این کار را به طور مرتب انجام می دهیم تا رنگ و شکل اون تغییر کند

✔️ حالا سفیده تخمرغ که قبلا هم زدیم رو کم‌کم و به آرومی به مواد اضافه میکنیم و چند دقیقه با لیسک  مخلوط میکنیم تا زمانی که حباب های ریز روی مواد کیک تشکیل بشه
(درواقع نیازی نیس همزده بشه فقط کافیه دریک جهت مخلوط بشه)

✔️ این مرحله میرسیم به انتخاب یک قابلمه مناسب هم ازنظر جنس(ترجیحا تفلون) و هم ازنظر اندازه (متناسب با مواد اولیه)
⬅️ کف قابلمه را خوب چرب کنید و کمی آردپاشی کنید تا کیک به قابلمه نچسبد
⬅️ اونو روی حرارت کم قرار بدید و درب قابلمه را ببندید تا خوب داغ شودوقتی قابلمه کاملا داغ شد مواد کیک رو درون قابلمه بریزید
⬅️ درب اونو بزارید (حتما باید از دم کنی استفاده کنید)
⬅️ حرارت گاز رو ۲دقیقه اول زیاد کنید تا مواد کیک گرم شود و بعد حرارت را خیلی کم در حد دم گذاشتن برنج قرار دهید و حتماً از شعله پخش کن استفاده کنید وگرنه ممکن است ته کیک بسوزد
⬅️ درب قابلمه را در ۴۰دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید تا پف کیک نخوابد
⬅️ بعد از ۴۰دقیقه با خلال دندان کیک را تست کنید
(اگر خلال را به وسط کیک فرو کردید و چیزی از مواد کیک به اون نچسبید یعنی کیک پخته)
⬅️ با گذشت حدود ۵۰ الی ۶۰دقیقه کیک شما آماده میشه
⬅️ بعد از خاموش کردن شعله حدود ۱۶دقیقه به کیک استراحت بدید تا راحت از قابلمه جدا بشه
(در نظر داشته باشید که تو این روش پخت، چون حرارت به بالای کیک نمیرسه روی کیک مانند پخت در فر برشته نمیشود)

نکات📛
1️⃣ اندازه قابلمه باید دو برابر مواد کیک باشد تا هم جا برای پف کیک داشته باشد و هم اینکه وسط کیک خوب بپزد
(حداقل باید بعد از ریختن مواد کیک، یک سوم قابلمه خالی باشد)
2️⃣مواد اولیه استفاده شده در تهیه کیک را باید به دمای محیط برسانید (مواد نیم ساعت قبل از استفاده در محیط آشپزخانه باشند)
3️⃣در آخر بهتره اینو هم بگم که نگاه به ظاهر کوچیک این کیک نکنید و بودون باشید که خیلی سنگین هستش و یه اسلایس کوچیکش واسه سیر شدنتون کافیه😏

چجور دلت میاد هیچ نظری ندی؟🥺
.
.
کپی حتی با ذکر منبع ممنوع⛔️

#شیرینی _ساغر #ساغرنژاد #آشپزی_کنیم

همه توضیحات ...