طرز تهیه شربت بار با کیفیت و فوقالعاده با تمام نکات مهم فقط در دو دقیقه
سلام خدمت همه دوستان عزیزم به کانال کوکینگ هوم خوش اومدید
با نزدیک شدن ماه رمضان بازار زولبیا و بامیه یواش یواش داره داغ میشه برای داشتن به زولبیا و بامیه با کیفیت شربت بار با کیفیته که اگر با دقت و ظرافت کافی درست بشه نتیجه کار عالی میشه
مواد لازم :
📌شکر دو لیوان
📌آب یک لیوان
📌گلاب نصف فنجان
📌هل شکسته دو سه تا دونه
📌گلوکز یا بادکا یک قاشق غذاخوری
📌جوهر لیمو یک سوم قاشق چایخوری
📌زعفران دمکرده دو سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آب و شکر را داخل ظرف بریزید با شعله متوسط بزارید تا شکر حل بشه ، تو این مرحله و کلیه مراحل اصلا هم نزنید فقط میتونید ظرف را تکون بدید تا مواد با هم مخلوط بشه.
⭕از زمان جوش آمدن ۲۰ دقیقه با شعله خیلی کم باید بجوشه شعله اگر زیاد باشه شربت زود به قوام میاد و ممکنه شکرک بزنه، پس حتما شعله کم باشه.
⭕فقط گاهگاهی با فرچه آغشته به آبلیمو اطراف ظرف را تمیز میکنیم تا شکرهای اطراف ظرف حل بشه.
⭕به محض جوش آمدن شربت جوهر لیمو و گلوکز را اضافه میکنیم و اصلا هم نمیزنیم فقط در حدی که گلوکز از قاشق جدا بشه، قاشق را داخل شربت فرو میکنیم.
⭕۵ دقیقه مانده به آماده شدن شربت گلاب و زعفران و هل را هم اضافه مکینیم و بعد از این زمان شعله را خاموش میکنیم و میزاریم تا شربت بار خنک بشه.
⭕برای اینکه بدونیم شربت آماده است چند قطره از اون رو داخل نعلبکی میریزیم دو سه دقیقه تو یخچال گذاشته و بعد از خنک شدن ظرف را کج میکنیم اگر دیدید مایع شربت به سختی حرکت میکنه یعنی شربت آماده اس و باید از روی شعله برداریم
🔴اینکه تو خیلی از رسپیها میگن شربت را بین دو انگشت امتحان کنید و باید کش بیاد من اصلا قبول ندارم چون اون موقع دیگه شربت خیلی سفت و غلیظ شده فایده ای نداره.
⭕دقت کنید شربت وقتی خنک بشه سفت تر میشه.
⭕از این شربت برای تهیه گوشفیل و یا رومال کردن انواع شیرینی ها مثل دانمارکی استفاده میشه.
⭕این شربت داخل یخچال تا یک سال دوام داره.
⭕دقت کنید اگر شربت به قوام نرسیده باشه بامیه را که داخلش ریختید حالت خمیری پیدا میکنه.
⭕حتی میتونید برای تهیه انواع نوشیدنیها مثل شربت آبلیمو هم از شربت بار استفاده کنید.
امیدواریم موفق باشید
نوش جاااان
Music: Spring Awakening 3 by Frank Schroeter
Free download: https://filmmusic.io/song/10577-sprin...
Licensed under CC BY 4.0: https://filmmusic.io/standard-license
با نزدیک شدن ماه رمضان بازار زولبیا و بامیه یواش یواش داره داغ میشه برای داشتن به زولبیا و بامیه با کیفیت شربت بار با کیفیته که اگر با دقت و ظرافت کافی درست بشه نتیجه کار عالی میشه
مواد لازم :
📌شکر دو لیوان
📌آب یک لیوان
📌گلاب نصف فنجان
📌هل شکسته دو سه تا دونه
📌گلوکز یا بادکا یک قاشق غذاخوری
📌جوهر لیمو یک سوم قاشق چایخوری
📌زعفران دمکرده دو سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آب و شکر را داخل ظرف بریزید با شعله متوسط بزارید تا شکر حل بشه ، تو این مرحله و کلیه مراحل اصلا هم نزنید فقط میتونید ظرف را تکون بدید تا مواد با هم مخلوط بشه.
⭕از زمان جوش آمدن ۲۰ دقیقه با شعله خیلی کم باید بجوشه شعله اگر زیاد باشه شربت زود به قوام میاد و ممکنه شکرک بزنه، پس حتما شعله کم باشه.
⭕فقط گاهگاهی با فرچه آغشته به آبلیمو اطراف ظرف را تمیز میکنیم تا شکرهای اطراف ظرف حل بشه.
⭕به محض جوش آمدن شربت جوهر لیمو و گلوکز را اضافه میکنیم و اصلا هم نمیزنیم فقط در حدی که گلوکز از قاشق جدا بشه، قاشق را داخل شربت فرو میکنیم.
⭕۵ دقیقه مانده به آماده شدن شربت گلاب و زعفران و هل را هم اضافه مکینیم و بعد از این زمان شعله را خاموش میکنیم و میزاریم تا شربت بار خنک بشه.
⭕برای اینکه بدونیم شربت آماده است چند قطره از اون رو داخل نعلبکی میریزیم دو سه دقیقه تو یخچال گذاشته و بعد از خنک شدن ظرف را کج میکنیم اگر دیدید مایع شربت به سختی حرکت میکنه یعنی شربت آماده اس و باید از روی شعله برداریم
🔴اینکه تو خیلی از رسپیها میگن شربت را بین دو انگشت امتحان کنید و باید کش بیاد من اصلا قبول ندارم چون اون موقع دیگه شربت خیلی سفت و غلیظ شده فایده ای نداره.
⭕دقت کنید شربت وقتی خنک بشه سفت تر میشه.
⭕از این شربت برای تهیه گوشفیل و یا رومال کردن انواع شیرینی ها مثل دانمارکی استفاده میشه.
⭕این شربت داخل یخچال تا یک سال دوام داره.
⭕دقت کنید اگر شربت به قوام نرسیده باشه بامیه را که داخلش ریختید حالت خمیری پیدا میکنه.
⭕حتی میتونید برای تهیه انواع نوشیدنیها مثل شربت آبلیمو هم از شربت بار استفاده کنید.
امیدواریم موفق باشید
نوش جاااان
Music: Spring Awakening 3 by Frank Schroeter
Free download: https://filmmusic.io/song/10577-sprin...
Licensed under CC BY 4.0: https://filmmusic.io/standard-license
همه توضیحات ...