طرز تهیه نان چايي قزوين | Shirini Irani

Mahsa's Recipes
Mahsa's Recipes
طرز تهیه  شيريني نان چايي قزوين شيريني عيد رو براتون تهيه كردم ... _____________________🔹مواد لازم :روغن قنادي ...
طرز تهیه  شيريني نان چايي قزوين شيريني عيد رو براتون تهيه كردم ...
_____________________
🔹مواد لازم :
روغن قنادي يا جامد ١٠٠ گرم
كره يا مارگارين ١٠٠ گرم
❌من روي هم ٢٠٠ گرم كره ريختم
پودر قند الك شده ٨٥ گرم
زرده تخم مرغ ٣ عدد
ماست ٤٠ گرم
بيكينگ پودر يك دوم  ق چ
آرد ٣٨٠ گرم
هل ١/٢ ق س

🔹برای رومال شیرینی:
* تخم مرغ كامل 1عدد
* زعفران غلیظ دم کرده 1 قاشق چایخوری
* ماست 1 قاشق چایخوری
* روغن مايع يا خامه ١ ق غ
* آرد ١ ق چ
* کنجد یا پودر پسته برای تزیین
⬅️طرز تهيه :
ماست و بيكينگ پودر رو مخلوط كردم ماست را خوب بهم بزنين تا بیکینگ پودر به طور کامل در آن حل شه چند ثانیه صبر کنید تا ماست پف كنه.
يعد تو يه ظرف گود كره نرم شده و پودر قند الك شده رو مخلوط و هل و زرده هاي تخم مرغ رو اضافه و بعد ماست رو با اون بكينگ پودر كه مخلوط كرديم رو اضافه و همه مواد  رو خوب باهم مخلوط كرده و آرد الک شده به مایه شیرینی اضافه كردم.
خمیر را به آرامی ورز بديد تا کاملا یک دست شه. ورز دادن خمیر را تا حدی ادامه بديد که وقتی آن را فشار ميديد شکل بگيره و از هم پاشیده نشه. مراقب باشید که خمیر را بیش از حد ورز نديد، چون در این صورت خمیر به روغن می افته. خمیر را در کیسه ی فریزر بزاريد یا روی کاسه ای را که خمیر در آن است بپوشونيد. يك ساعت خمیر را در محیط خنک بگذارید تا استراحت كنه و شیرینی نان چای شما با کیفیت تر شه.
⬅️برای تهیه رومال شیرینی نان چای:
ابتدا یک کاسه ی کوچک بردارید و ماست و تخم مرغ را در آن با هم مخلوط کنید. برای خوش رنگ تر شدن شیرینی ها زعفران دم کرده ، خامه يا روغن  مايع ) و آرد را مخلوط کرده و خوب بهم بزنید
در این مرحله باید فر را روشن کنید تا در دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شه. خمیر را روی میز بگذارید و با وردنه آن را پهن کنید. بهتره ضخامت خمیر حدودا یک سانتی متر باشه. برای راه راه شدن شیرینی ها میتوانید از وردنه شیار دار یا چنگال استفاده کنید. سپس به کمک انواع کاترهای شیرینی، خمیر را برش بزنید. سعی کنید خمیر را خیلی حرکت ندهید تا به روغن نیفتن
روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و نان چای ها روش قرار بدين ، و رومال بزنيد . دو بار رومال رو تكرار كنيد . بعد رومال روی تمام شیرینی ها را پودر پسته یا کنجد بپاشید.
شیرینی ها را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر بگذارید تا قهوه ای روشن (طلايي ) شوند. شیرینی نان چای را از فر خارج کنید و پس از خنک شدن آن ها را در ظرف سرو بچینید.
#نان_چايي_قزوين  #شيريني_خانگي #شيريني

همه توضیحات ...