How to cook Vegan butternut squash-rice (Kaiee Pala) ⌘ آموزش آشپزی مازندرانی کیی پلا
کئیپلا با آن طعم جادویی مزه دستهای مادران مازندران را میدهد. مزه یک ظهر زمستان و سفره گسترده بر طعمهای باستانی. این قسمت سیاکولی، عصاره شاهکار آشپزی زینبخانم در روز مادر است.
برای دیدن عکسهای بیشتر از غذا به اینستاگرام سیاکولی مراجعه کنید.
(آدرس در پایین توضیحات نوشته شده)
مواد مورد نیاز(مناسب 6 نفر)
برنج 800 گرم
کدو تنبل 400 گرم
پیاز یک کیلوگرم
گردو 350 گرم
زیره سیاه 6 قاشق چایخوری
زردچوبه 4 قاشق چایخوری
روغن 3 پیمانه
نمک 3 قاشق چایخوری
تخم مرغ به ازای هر نفر یک عدد برای نیمرو
رب انار شیرین برای سرو کنار غذا
Music: Mahan Farzad
Instagram: mahan.farzad
Narration: Mastoureh B Nasiri
Twitter: MastourehNasiri
Subtitle:Hemad Nazari
Instagram: hemad.nazari
Logo: Masih Javadi
Instagram: masihjavady
Please follow us on social media:
Instagram: siakoolicom
Twitter: siakoolicom
Website:
https://siakooli.com/
برای دیدن عکسهای بیشتر از غذا به اینستاگرام سیاکولی مراجعه کنید.
(آدرس در پایین توضیحات نوشته شده)
مواد مورد نیاز(مناسب 6 نفر)
برنج 800 گرم
کدو تنبل 400 گرم
پیاز یک کیلوگرم
گردو 350 گرم
زیره سیاه 6 قاشق چایخوری
زردچوبه 4 قاشق چایخوری
روغن 3 پیمانه
نمک 3 قاشق چایخوری
تخم مرغ به ازای هر نفر یک عدد برای نیمرو
رب انار شیرین برای سرو کنار غذا
Music: Mahan Farzad
Instagram: mahan.farzad
Narration: Mastoureh B Nasiri
Twitter: MastourehNasiri
Subtitle:Hemad Nazari
Instagram: hemad.nazari
Logo: Masih Javadi
Instagram: masihjavady
Please follow us on social media:
Instagram: siakoolicom
Twitter: siakoolicom
Website:
https://siakooli.com/
همه توضیحات ...