طرز تهیه نان کماج تبریز .نرم و پنبه ای، در دوشکل ساده و مغزدار به سبک کارگاههای تبریز

5,199 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
آموزش نان کماج تبریز به سبک  کارگاهی ، به همراه نکات و جزئیاتپس در اولین فرصت امتحانش کن  و با لایک♥️ و کامنت ...
آموزش نان کماج تبریز به سبک  کارگاهی ، به همراه نکات و جزئیات

پس در اولین فرصت امتحانش کن  و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن🌹


---------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شربت بار:

آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین مح...
-----------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه کلوچه گردو خرما:

طرز تهیه کلوچه مغزدار خرما گردویی ، ت...
----------------------------------------------------------------------


🍴مواد لازم🍴

مخمر:۱۵ گرم یا دو قاشق غذاخوری

آب ولرم:۱۰۰ گرم

تخم مرغ :۳ عدد

شکر:۱۷۵ گرم

نمک:۸ گرم یا یک قاشق مرباخوری

وانیل: یک قاشق چایخوری

روغن مایع:۱۷۵ گرم

بهبود دهنده: یک قاشق چایخوری

آرد:۷۵۰ گرم

❌مواد مغزی نان:

روغن صاف:۲۰ گرم

پودر قند:۲۰ گرم

وانیل: نوک قاشق

آرد نخودچی:۳۰ گرم

❌ مواد رومال:

زرده تخم مرغ: یک عدد

نمک : نوک قاشق

وانیل: نوک قاشق

شربت بار : یک قاشق

رنگ یا زعفران به اندازه لازم


❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌

سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺

---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺

همه توضیحات ...