اموزش چاباتا یا چیاباتا با خمیرترش sourdough یه نان ایتالیایی عالی

Saeedeh Cook
Saeedeh Cook
...
#نان_چاباتا
یا
#نان_چیاباتا

مواد لازم:
ارد ۵۰۰ گرم (من ۴۰۰ گرم ارد نان زدم و۱۰۰ گرم ارد کامل گندم)
لوین ۱۲۵ گرم
اب ۳۹۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
شکر ۱۰ گرم
روغن مایع یا زیتون ۲۵ گرم


🔻برای تهیه لوین:

بار اول: ۵:۵:۵
بار دوم: ۵:۱۰:۱۰
بار سوم: ۲۰:۶۰:۶۰

🔻برای تهیه ی خمیر:

1. مخلوط کردن اب و ارد (۱۰ گرم از اب برای مخلوط کردن نمک نگه میداریم)
2. استراحت ۶۰ دقیقه
3. مخلوط کردن لوین
4. استراحت ۳۰-۴۰ دقیقه
5. مخلوط کردن نمک، شکر و ۱۰ گرم اب
6. استراحت یکساعت
7. کویل فولد اول
8. استراحت یکساعت
9. کویل فولد دوم
10. استراحت یکساعت
11. کویل فولد سوم
12. استراحت ۱۲۰-۹۰ دقیقه
13. استراحت در یخچال ۱۲-۱۶ ساعت
14. شیپینگ
15. استراحت نهایی ۶۰-۷۰ دقیقه
16. گذاشتن روی کاغذ نسوز و اب پاشی کردن روی نانها
17. قرار دادن در فر داغ
18. (فر را با دمای ۲۵۰ درجه داغ کنید. سینی فر و ظرف بزرگی برای درست کردن بخار داخلش قراردهید. )


لینک بربری خمیرترش: یه بربری اصیل با خمیرترش که هوش از سر...

----------------------------------
در کانال «سعیده کوک»:
با عشق آشپزی می‌کنم و با شما به اشتراک می‌ذارم.

اینستاگرامم:
Instagram: saeedeh_cook

همه توضیحات ...