طرز تهیه کیک پای سیب و دارچین به سبک قنادی در قالب تک نفره و بزرگ کیک| Apple Pie Cake Recipe

1,617 بازدید
بیشتر
آشپزی با فرکوک FerCook
آشپزی با فرکوک FerCook
تو این پست لطفاً همراهیتونو بیشتر کنید سلام به دوستان همراه با لایک و کامنت و سیو کردن و ارسال برای دوستان دلیلی باشید برای ...
تو این پست لطفاً همراهیتونو بیشتر کنید
سلام به دوستان همراه با لایک و کامنت و سیو کردن و ارسال برای دوستان دلیلی باشید برای بهترین دستورها🌹
یک کیکی براتون آوردم با عطرِ بهشتی که از خوردنش سیر نمیشید اونم چیزی جز کیکِ پایِ سیب قنادی نیست با من همراه باشید 👇
🍩مواد لازم برای پایِ سیب :
۱-کره یا روغن صافِ قنادی ۷۰ گرم یا یک سوم پیمانه (که فشرده پیمانه بزنید)
۲-روغن مایع ۵۰ گرم یا یک چهارم پیمانه
۳-تخم مرغ ۳ عدد
۴-شکر یک و یک چهارم پیمانه
۵-آرد دو پیمانه
۶-ماست شیرین یک پیمانه  
۷-بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
۸-وانیل یک دوم قاشق چایخوری
۹-دارچین یک قاشق مرباخوری
🍩مواد میانی پایِ سیب
۱-  سیب دو عدد
۲-دارچین دو تا سه قاشق مرباخوری
۳-پودر قند دو تا سه قاشق غذاخوری
🍩طرز تهیه:
🌹ابتدا سیب ها را پوست کنده خلالی نازک خرد کنید و کمی به پودر دارچین و پودر شکر آغشته کنید بزارید کنار
🌹در ظرف همزن کره یا روغن صاف(من روغن صاف ریختم )و روغن مایع و شکر را همراه وانیل و دارچین هم زده تا سفید و پوک بشه سپس تخم مرغها را افزوده به همزدن ادامه میدید تا مایع یکدست و نرمی داشته باشید (مابین کار چند بار دورگیری کنید مایع کیک را)بعد آردی که دو بار الک کردید بکینگ پودر اضافه کنید و با ماست  به تناوب  به مایه کیک میافزاییم هم میزنیم تا مایه یکدستی داشته باشیم
پای سیب را هم میتونید در قالبهای تک نفره ی پای سیب درست کنید هم قالب بزرگ
اگر خواستید در قالب کوچکِ تک نفره درست کنید داخلش کپسول روغنی بزارید بعد یک اسکوپ مایه کیک بعد یک حلقه سیب که نازک برش دادید و آغشته به پودر قند و دارچین کردید ریخته رویش قرار دهید بعد یک اسکوپ دیگر مایه کیک ریخته روشو صاف کنید (دوسوم قالب مایه کیک بریزید چون پف میکنه سرریز میشه اگر زیاد بریزید )
قالب بزرگ هم کف قالب را چرب کرده کاغذ روغنی بندازید که حرکت نکنه بعد نصف مایه کیک را ریخته داخل قالب روشو صاف کنید بعد دارچین و پودر قند الک کرده سیب ها را سطح کیک بچینید مجدد پودر قند و دارچین الک کرده مابقیِ مایه کیک را ریخته رویش را صاف کنید و در فری که یک ربع پیش گرمایش دادید در حرارت ۱۷۵ درجه طبقه ی وسط فر گذاشته حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزه و طلایی بشه
(اگر فقط از قالب تک نفره ی پای استفاده میکنید حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان میبره) که بستگی به فر هم داره زمان پخت ؛ پای سیب و دارچین ما آمادست

نوش جانتان  
#پای_سیب #کیک_خانگی #کیک_پای_سیب #کیکها #انواع_کیک #کیک_عصرانه
#کیک_سیب #کیک_خوشمزه_خونگی  #کیک_خونگی  #کیک_خوشمزه  #آشپزی_ایرانی  #آموزش_رایگان_شیرینی #apple_pie #cake

همه توضیحات ...