Sourdough Starter Step by Step - مایه خمیرترش پله پله
مواد لازم:
آرد ارگانیک کامل (سبوسدار) جو یا گندم یا هر دو
آب فیلتر شده و سبک در دمای ٢٧ تا ٣٠ درجه
برنامه زمانی:
روز اول
- ترکیب کردن ۵٠ گرم آرد و آب
- ٢۴ ساعت استراحت
روز دوم
- ترکیب کردن ۵٠ گرم آرد و آب و همه مخلوط روز گذشته
- ٢۴ ساعت استراحت
روز سوم
- ترکیب کردن ۵٠ گرم آرد و ۵٠ گرم آب با ٢۵ گرم از مخلوط روز گذشته
- ٢۴ ساعت استراحت
روز چهارم
- ترکیب کردن ۵٠ گرم آرد و ۵٠ گرم آب با ٢۵ گرم از مخلوط روز گذشته
- ٢۴ ساعت استراحت
روز پنجم
- ترکیب کردن ۵٠ گرم آرد و ۵٠ گرم آب با ٢۵ گرم از مخلوط روز گذشته
- ٢۴ ساعت استراحت
روز ششم
- ترکیب کردن ۵٠ گرم آرد و ۵٠ گرم آب با ٢۵ گرم از مخلوط روز گذشته
- ٢۴ ساعت استراحت
روز هفتم
- ترکیب کردن ۵٠ گرم آرد و ۵٠ گرم آب با ٢۵ گرم از مخلوط روز گذشته
- استراحت و کنترل مخلوط در طول روز
اگر مایه خمیرترش آماده شده طی ۶ تا ٨ ساعت در دمای ٢۵ تا ٢٨ درجه توانست حجم خودش را دوبرابر کند، خمیر ترش آماده است. اگر نه مرحله آخر را آنقدر تکرار کنید که این مایه خمیرترش شما به این توان و قدرت برسد.
وقتی مایه خمیرترش آماده شد، یک بار دیگر به نسبت ١-٢-٢ به آن غذا بدهید و اگر هر روز از آن استفاده نمیکنید در یخچال نگه دارید و هفته ای یک بار مراحل غذا دادن را تکرار کنید.
اگر هر روز از آن استفاده میکنید، پس از افزایش حجم آن و بازگشت به حجم اولیه دوباره به نسبت ١-٢-٢ به آن غذا بدهید.
با اضافههای مایه خمیرترش میتوان پنکیک ساده درست کرد یا اینکه با اضافه کردن شیر و تخممرغ و وانیل و شکر و آرد به صورت پنکیک کلاسیک مصرف کرد.
آرد ارگانیک کامل (سبوسدار) جو یا گندم یا هر دو
آب فیلتر شده و سبک در دمای ٢٧ تا ٣٠ درجه
برنامه زمانی:
روز اول
- ترکیب کردن ۵٠ گرم آرد و آب
- ٢۴ ساعت استراحت
روز دوم
- ترکیب کردن ۵٠ گرم آرد و آب و همه مخلوط روز گذشته
- ٢۴ ساعت استراحت
روز سوم
- ترکیب کردن ۵٠ گرم آرد و ۵٠ گرم آب با ٢۵ گرم از مخلوط روز گذشته
- ٢۴ ساعت استراحت
روز چهارم
- ترکیب کردن ۵٠ گرم آرد و ۵٠ گرم آب با ٢۵ گرم از مخلوط روز گذشته
- ٢۴ ساعت استراحت
روز پنجم
- ترکیب کردن ۵٠ گرم آرد و ۵٠ گرم آب با ٢۵ گرم از مخلوط روز گذشته
- ٢۴ ساعت استراحت
روز ششم
- ترکیب کردن ۵٠ گرم آرد و ۵٠ گرم آب با ٢۵ گرم از مخلوط روز گذشته
- ٢۴ ساعت استراحت
روز هفتم
- ترکیب کردن ۵٠ گرم آرد و ۵٠ گرم آب با ٢۵ گرم از مخلوط روز گذشته
- استراحت و کنترل مخلوط در طول روز
اگر مایه خمیرترش آماده شده طی ۶ تا ٨ ساعت در دمای ٢۵ تا ٢٨ درجه توانست حجم خودش را دوبرابر کند، خمیر ترش آماده است. اگر نه مرحله آخر را آنقدر تکرار کنید که این مایه خمیرترش شما به این توان و قدرت برسد.
وقتی مایه خمیرترش آماده شد، یک بار دیگر به نسبت ١-٢-٢ به آن غذا بدهید و اگر هر روز از آن استفاده نمیکنید در یخچال نگه دارید و هفته ای یک بار مراحل غذا دادن را تکرار کنید.
اگر هر روز از آن استفاده میکنید، پس از افزایش حجم آن و بازگشت به حجم اولیه دوباره به نسبت ١-٢-٢ به آن غذا بدهید.
با اضافههای مایه خمیرترش میتوان پنکیک ساده درست کرد یا اینکه با اضافه کردن شیر و تخممرغ و وانیل و شکر و آرد به صورت پنکیک کلاسیک مصرف کرد.
همه توضیحات ...