بستنی چوبی وانیلی کیم | Choco Bar Ice cream Recipe | Without Ice cream maker

689 بازدید
بیشتر
ashpazi_khodemoni
ashpazi_khodemoni
بستنی وانیلی کیم  این یکی از روشهای درست کردنِ بستنی هست که نیاز به هم زدنِ مکرر نداره و فقط احتیاج به استراحت ...
بستنی وانیلی کیم  


این یکی از روشهای درست کردنِ بستنی هست که نیاز به هم زدنِ مکرر نداره و فقط احتیاج به استراحت داخل فریزر دارد . بافت کاملا نرم و پفکی ای دارد مناسب بستنی قیفی و کیم اسکوپ هم میخوره
میتوانید بر حسب ذائقه ی خودتوت طعم سازی کنید و از قهوه ،زعفران،پودر کاکائو،نسکافه و.... استفاده کنید. حالت بستنی های پاستوریزه ی بیرون را دارد اما به شیوه ی خانگی و سالم...
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ  : ۶عدد
شکر: یک سوم پیمانه
خامه قنادی فرم گرفته ۲۵۰ گرم
وانیل یک  قاشق چایخوری
شکلات حدودا 200 گرم
روغن 1ق غ
طرز تهیه:

سفیده های تخم مرغ را   با دور تند هم زن بزنید تا کاملا فرم بگیره وفقط حواستون باشه مفتول ها باید کاملا تمیز و خشک باشن حتی یک قطره هم زرده داخل سفیده ها نباشه و ظرف باید تمیز باشد وقتی خودشو داشت  میگرفت شکر را بصورت ابشاری و ارام اضافه کتید به هیچ   عنوان همزن و کاسه همزن چرب نباشن سفیده رو انقدر بزنید تا وقتی ظرف رو برمیگردونید تکون نخوره  سفیدتون رو بزارید داخل یخچال٬ خامه قنادی رو که از قبل از فریزر خارج کردید و به شکل خمیر نرم در اومد 2 دقیقه با دورکند هم زن بزنید بعد 5 دقیقه با دورتند بزنید تا فرم بگیره در همین مرحله وانیل را هم اضافه می کنیم   سفیده رو از یخچال خارج کنید وبا لیسک سفیده وخامه رو مخلوط می کنیم
و چوب بستنی را درون قالب قرارمی دهیم وبستنی را می ریزیم و25 ساعت درون فریزر قرار می دهیم و بعد شکلات را بن ماری می کنیم وروغن مابع را بهش اضافه می کنیم وقتی خنک شد درون لیوان می ریزیم وبستنی را از قالب خارج می کنیم ودرون لیوان فرو می کنیم مجددا داخل فریزر قرار می دهیم البته بعد از شکلات زدن روی کاغذ روغنی قراردهید ودرون فریزر قرار دهید

 این بستنی دقیقا طعم همون بستنی های پاستوریزه ی بیرون هست که میخوریم.
نوش جان😍😍😋😋😋

همه توضیحات ...