The best way to cook salmon ● بهترین روش پخت سالمون

Chef Mohammad Academy
Chef Mohammad Academy
Good morning guys.In this video, I am going to make salmon in a wonderful way with a delicious beetroot sauce. With this coo ...
Good morning guys.
In this video, I am going to make salmon in a wonderful way with a delicious beetroot sauce. With this cooking method. The best way to cook salmon the fish remains soft and juicy and does not change shape.By combining salmon with this method of cooking and beetroot sauce, which is the recipe of this sauce from myself, you can experience a new and different taste of fish. I hope you enjoy this delicious food and this way of cooking. If you want to experience new and different flavors, subscribe to my channel and follow the videos.
i wish you all the best

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

صبح بخیر دوستان.
در این ویدیو قصد دارم که ماهی سالمون را به یک روش جذاب با سس خوشمزه لبو براتون درست کنم. بهترین روش پخت سالمون . با این روش پخت، ماهی نرم و آبدار باقی میمونه و تغییر شکل هم نمیده. با ترکیب ماهی سالمون با این روش پخت و سس لبو که رسپی این سس از خودم هست میتونید یک طعم جدید و متفاوت از ماهی را تجربه کنید. امیدوارم از این غذای لذیذ و این روش پخت لذت ببرید. اگر میخواهید طعم های جدید و متفاوت را تجربه کنید کانال من را سابسکرایب کنید و ویدیوها را دنبال کنید.
بهترین ها را برای شما آرزو دارم.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Beetroot sauce ingredients:

Cooked beets 150 g
Chicken stock powder 10 grams
Parsley 10 grams
Fresh lemon juice 40 grams
beet juice 40 ml (to increase or decrease to adjust the desired concentration)
Dried Oregano 1 tablespoon
Thyme powder 1 teaspoon
Black pepper 3 teaspoons

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Fish flavoring ingredients:

Salmon fillet 250 grams (desired amount)
Garlic 1 piece
Rosemary 1 small
White peppercorn 1 teaspoon
Cumin powder 2 teaspoons
Salt as needed
Olive oil as needed

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Vegetables I used:

Broccoli, carrots, green peas
You can serve your favorite vegetables with fish.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Items used to garnish food:

Thyme powder, mung bean sprouts, violet,rosemary, mint leaves

You can garnish according to your taste with your favorite items.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

مواد اولیه سس لبو:

لبو پخته شده ۱۵۰گرم
عصاره مرغ۱۰گرم
جعفری ۱۰گرم
آبلیمو تازه ۴۰گرم
آب لبو پخته شده ۴۰میلی لیتر ( جهت تنظیم میزان غلظت دلخواه کم و زیاد شود)
پونه کوهی خشک ۱قاشق غذاخوری
پودر آویشن ۱قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۳قاشق چایخوری


●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

مواد طعم دهنده ماهی:

فیله سالمون ۲۵۰ گرم (میزان دلخواه)
سیر ۱ حبه
رزماری ۱ شاخه کوچک
دانه فلفل سفید ۱قاشق چایخوری
پودر زیره ۲قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم


●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

سبزیجاتی که من استفاده کردم :

کلم بروکلی ، هویج ، نخود فرنگی

شما می توانید سبزیجات مورد علاقه خودتون را بهمراه ماهی سرو کنید.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

موارد استفاده شده برای تزئین غذا :

پودر آویشن ، جوانه ماش ، گل بنفشه، رزماری ، برگ نعناع

میتونید طبق سلیقه خودتون با موارد دلخواه خودتون تزئین کنید.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

How to prepare kebab koubideh with special
sauce: طرز تهیه کباب کوبیده با سس مخصوص:

How to make Persian Lamb kebab ● طرز ...

________________________________________________

How to prepare Yogurt chicken with special Yogurt sauce: طرز تهیه جوجه ماستی با سس ماست مخصوص:

Yogurt chicken with special sauce ● ا...

________________________________________________

How to prepare olive salad: طرز تهیه سالاد زیتون:

Excellent olive salad in 10 min ● سال...

________________________________________________

How to prepare sour stew(fesenjan) : طرز تهیه فسنجان ترش:

Be sure to try this sour Stew ● این ف...

________________________________________________

How to prepare Halim Bademjan (Eggplant): طرز تهیه حلیم بادمجان:

Exceptional Halim Bademjan .(Eggplant...

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●


My social Media links:
لینک شبکه های اجتماعی من:

YouTube Channel:
@chefmohammadacademy

Instagram:
Instagram: chef_mohammad_academy

Facebook:
Facebook: ChefMohammadAcademy

Telegram channel:
https://t.me/ChefMohammadAcademy

همه توضیحات ...