طرز تهیه مربای توت فرنگی خوشمزه | Morabba Tootfarangi

1,452 بازدید
بیشتر
کانال آشپزی فرزانه
کانال آشپزی فرزانه
این مربا از اون چیزی که فکر میکنید درست کردنش راحت تره. خیلی خوش مزه میشه و اگه هنگام پخت کف روشو جدا کنید حالا حالاها کپک نمیرن ...
این مربا از اون چیزی که فکر میکنید درست کردنش راحت تره. خیلی خوش مزه میشه و اگه هنگام پخت کف روشو جدا کنید حالا حالاها کپک نمیرنه
مربا مورد علاقه شما چیه؟😍

مواد لازم:
نیم کیلو توت فرنگی
سی صد و پنجاه گرم شکر
یک قاشق غذا خوری آبلیمو

طرز تهیه:
نیم کیلو توت فرنگی تازه رو بردار و بعد از اینکه خوب شستیشون شروع کن با چاقو یا دست سرش رو جدا کن. حالا توت فرنگی هارو به یک ظرف منتقل کن و سی صد و پنجاه گرم شکر رو لایه لایه بهش اضافه کن. یعنی یه لایه توت فرنگی بذار و لایه شکر. این کار رو اونقدر ادامه بده تا ظرفت پر بشه و دیگه توت فرنگی ای برات باقی نمونده باشه.
بذار توت فرنگیت به مدت یک شبانه روز داخل یخچال بمونه تا خوب آب بندازه و شکرها به خوردش بره.
توت فرنگی هارو داخل یه قابلمه بریز و قابلمه رو به مدت بیست دقیقه روی شعله متوسط گاز بذار. بعد از چند دقیقه میبینی که یه لایه کف روی توت فرنگی ها ایجاد شده. بهتره که اونارو با قاشق جدا کنی و بریزی دور و این کار باعث میشه مربات بعدا کپک نزنه.
در آخر هم آب نصف لیمو تازه یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو رو بهش اضافه کن. قابلمه رو از روی گاز برش دار و بذار کنار تا یکم خنک شه. مربات رو توی یک ظرف تمیز که از قبل استریل کردی بریز و توی یخچال قرارش بده.
نحوه استریل کردن اینجوریه که یا میتونی ظرف هارو چند ساعت داخل فر بذاری یا بیست دقیقه داخل آب درحال جوش قرارشون بدی. اینجوری میتونی به مدت طولانی تو یخچال نگه داریشون کنی.
کانال منو سابسکرایب کن و به دوستات هم معرفی کن❤

همه توضیحات ...