باز کردن ویال واکسن زنده مرغ گوشتی در روش آشامیدنی

Dr Abdollahi
Dr Abdollahi
برای تهیه دوره آموزشی واکسن و واکسیناسیون در پرورش مرغ گوشتی از طریق وبسایت گروه آموزشی به آدرس زیر مراجعه کنیدwww.DoctorAbd ...
برای تهیه دوره آموزشی واکسن و واکسیناسیون در پرورش مرغ گوشتی از طریق وبسایت گروه آموزشی به آدرس زیر مراجعه کنید
www.DoctorAbdollahi.com
یا از طریق شماره واتس اپ و تلگرام زیر اقدام به خرید نمایید
09114636533

ویدئو معرفی دوره آموزشی واکسن و واکسیناسیون
معرفی دوره آموزشی واکسیناسیون در مرغ ...

واکسیناسیون به روش آشامیدنی یکی از روش های مرسوم استفاده از واکسن های زنده در پرورش مرغ گوشتی می باشد. این روش مزایا و معایب خودش را دارد. اگر اجرای برنامه واکسیناسیون به روش آشامیدنی بصورت اصولی صورت نگیرد، اثرات منفی آن بیشتر از مزایای آن می باشد.

ما با یک ویروس سروکار داریم. ویروسی که در ویال واکسن بصورت تضعیف شده قرار دارد. هرگونه شوک دمایی و خطا در عملیات واکسیناسیون می تواند جرم واکسن را دچار مشکل کند.

ما در قسمت پنجم دوره آموزشی واکسیناسیون در مرغ گوشتی به بررسی دقیق عملیات واکسیناسیون به روش آشامینی پرداختیم. این دوره برای آموزش دامپزشکان، کارشناسان و مرغداران تهیه شده و اطلاعات ارزشمند به همراه تصاویر اختصاصی در اختیار شما عزیزان قرار می دهد.

در این ویدئو کوتاه به این موضوع پرداختیم که اگر ویال واکسن را بخواهیم با آب مخلوط کنیم، چگونه این ویال را باز کنیم و تحت چه شرایطی در محلول آماده مصرف مخلوط کنیم که بیشترین اثرگذاری را شاهد باشیم.

شاید در برخورد اول این ویدئو برای برخی از مخاطبین ما بسیار ساده باشد اما همین نکته ساده توسط مرغداران زیادی رعایت نمی شود و همیشه جزو چالش های آن ها مطرح بوده.

ما مثل همیشه به حمایت های شما عزیزان نیاز داریم
لطفا نظرات خودتون رو برای ما ارسال کنید
آرزوی موفقیت برای همه تولید کنندگان عزیز

#مرغ_گوشتی #واکسیناسیون_طیور #واکسن_آشامیدنی #ویال_واکسن

دکتر محمد مهدی عبدالهی، دامپزشک
متخصص بهداشت، پرورش و بیماری های مرغ گوشتی

راه های ارتباط با ما
وب سایت: www.DoctorAbdollahi.com
اینستاگرام: Instagram: Dr_m.abdollahi
آپارات: https://www.aparat.com/Dr_M.Abdollahi
تلگرام: https://t.me/dr_m_abdollahi
یوتیوب: @drabdollahi
شماره واتس اپ و تلگرام گروه آموشی ما: 00989114636533

همه توضیحات ...