آموزش کلوچه سنتی فومن یکی لز سوغاتی های معروف شمال ایران | طرز تهیه کلوچه فومن

cooking
cooking
سلااام قشنگای من تو بازار دو نوع کلوچه فومن داریم یکی ورژن سنتی هستش یکیم مدل نون فانتزی هست طعمشم شبیه نون شیرماله، این که ...
سلااام قشنگای من
تو بازار دو نوع کلوچه فومن داریم یکی ورژن سنتی هستش یکیم مدل نون فانتزی هست طعمشم شبیه نون شیرماله، این که من یادتون میدم ورژن سنتیشه که خودم اینقدر عاشقشم که بلاخره تونستم مشابهش رو توخونه درست کنم😍
مواد لازم:
ماست... یک پیمانه(نباید آبکی باشه)
روغن مایع...نصف پیمانه کمی سرخالی
بکینگ پودر.. یک ق مرباخوری
تخم مرغ متوسط...یک عدد
وانیل ودارچین..کمی
ارد ... حدود ۴پیمانه
شکر... نصف پیمانه
موادمیانی:
آرد...۲ ق غذا خوری سرپر
گردو یا پودر نارگیل...نصف پیمانه
شکر... نصف پیمانه
آب... یک ق غذاخوری
هل و دارچین..مقداری
(🔴 توضیحات مواد میانی تو کپشن جا نشد توعکس اخرنوشتم ورق بزنید لطفا)
موادرومال:
نصف تخممرغ+کمی شیر+کمی وانیل و زعفران سائیده را باهم مخلوط کنید
یک پیمانه آرد و بکینگ رومخلوط کنید کناربذارید
حالا ماست، شکر،روغن، تخم مرغ ،وانیل ودارچین رومخلوط کنیدتا شکرحل بشه
مخلوط آردو بکینگ رواضافه ومخلوط کنید
بعد دوپیمانه دیگه آردمخلوط کنید
پیمانه چهارم روکم کم اضافه کنیدتا جایی که خمیر چسبناک نباشه
🔴نباید بادست ورز بخوره چون روغن میافته فقط درآخرکه خمیر جمع شد میتونید چند ثانیه با دست ورز بدین تا یکدست بشه
بعد خمیرو با نایلون پوشانده ونیم ساعت استراحت بدین
سپس از خمیر چونه های ۷۵ گرمی بردارید و مطابق فیلم مواد میانی بذارید و مُهر کلوچه فومن بزنید
سپس داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بذارید،چرب کردن نمیخواد
و روش مواد رومال بزنید و درفر ازقبل روشن شده بادمای حدود ۲۰۰درجه بگذاریدتا زیروروی نان طلایی بشه حدود ۳۰دقیقه
برای توستردما ۲۰۰ درجه هردوالمنت با هم
نکات:
🔴دمای فر نباید کم باشه چون کلوچه خشک میشه
🔴طرحها باید عمیق باشن تا کلوچه پف نکنه باید طرح مُهر رو تو سینی تجدید کنید مطابق فیلم
🔴اگه مُهر مخصوص ندارید با ماسوره طرح بزنید مطابق فیلم
🔴من یک قاشق چایخوری از تخممرغ دستورو نگه داشتم برای رومال
🔴خمیر حدود ۱۲ تا چونه میشه



#کلوچه
#کلوچه_فومن
#آموزش_درست_کردن_کلوچه_فومن
#آموزش_کلوچه_فومن
#شیرینی

همه توضیحات ...