طرز تهیه نان خامه ای نارنجک به روش بازاری عالی و لذیذ با پختی آسان همراه با آشپزی فرکوک

آشپزی با فرکوک FerCook
آشپزی با فرکوک FerCook
سلام عزیزانِ همراه✋ لطفاً با لایک و کامنتهاتون انرژی بدید تا بهترین دستورها را  تقدیمتون کنم 🙏لطفاً ورق بزنید و ویدئو ...
سلام عزیزانِ همراه✋ لطفاً با لایک و کامنتهاتون انرژی بدید تا بهترین دستورها را  تقدیمتون کنم 🙏
لطفاً ورق بزنید و ویدئوی کار را ملاحظه بفرمایید 👉
یکی لز بهترین شیرینیهایی که از دیر باز همه عاشقش بودند نان خامه ایه تپل مُپله که توش پر از خامه باشه بریم که با هم درستش کنیم بزن بریم 👌👌
در ضمن من این نانها را با یک دومِ مواد اولیه درست کردم 😜
🧁مواد لازم نان خامه ای :
۱-آب یک پیمانه
۲-آرد یک پیمانه
۳-روغن جامدیا کره یک سوم پیمانه
۴-تخم مرغ سه تا چهارعدد(اول سه تا بریزید نیاز بود چهارمی اضافه بشه )
۵-نمک نوک قاشق چایخوری
۶-وانیل نوک قاشق چایخوری
۷-بکینگ پودر یک هشتم قاشق چایخوری
۸-شکر یک قاشق غذاخوری
۹-خامه ی قنادی حدود۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم
🧁طرز تهیه :
آب و روغن و شکر و نمک را روی حرارت گذاشته همین که دورِ ظرف ریز قُل زد سریع آرد را افزوده و مرتب هم بزنید تا خمیر وسط ظرف جمع شود دو دقیقه هم بزنید ردی حرارت سپس خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد بشه سپس دانه دانه تخم مرغها را افزوده با (وانیل و بکینگ پودر ) و هم زده تا کاملا به خوردِ خمیر برود (اول سه تا تخم مرغ بزنید اگر خمیرِ خوبی داشتید و نرم و لطیف بود دیگر نیازی به اضافه کردن چهارمی نیست چون ممکنه تخم مرغ چهارمی خمیرتونو شل کنه اگر نه نیاز بود و خمیرتون سفت بود چهارمی را اضافه کنید )بستگی به ریزی و درشتیِ تخم مرغتون داره ......بعد از اینکه خمیرتون آماده شد ۲۰ دقیقه استراحت دهید سپس بوسیله ی ماسوره ی شکوفه داخل سینی قیف زده ودر فرِ از قبل گرم شده در حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد در طبقه ی وسطِ فر حدود ۳۰ تا ۳۵  دقیقه (بستگی به حرارت فرتون داره ممکنه کمتر یا بیشتر زمان ببره)زمان بدید تا کاملا رنگ بگیره اگر زود بردارید از تو فر پفش میخوابه بعد از پخت اجازه میدیم تا سرد بشه وتوسط ماسوره ی ساده داخلِ نانها را از خامه یا حلوا پر میکنیم نوش جانتان
🧁طرز فرم دادن خامه:
خامه را در محیط آشپزخانه قرار داده تا به نسبت زیادی آب شود ولی قطعاتی از یخش باشه و سرماشو داشته باشه و با دور تندِ همزن میزنیم تا جایی که خامه کاملا فرم بگیره و خطِ همزن از رویِ خامه محو نشه
پ.ن:اگر به نانها شکر نزنید میتوانید داخلش را با الویه پر کنید
پ.ن :شکر باعث میشه نانها رنگ خوشرنگی به خودشون بگیرند موقع پخت
#نان_خامه_ای  #نان_خامه_ای_خانگی  #شیرینی_پزی_رایگان  #شیرینی_خانگی  #شیرینی_خونگی  #آشپزی_خونگی  #آموزش_رایگان_آشپزی  #آموزش_آشپزی_رایگان  #آموزش_رایگان_کیک  #آموزش_رایگان_شیرینی  #دستور_پخت  #دستور_پخت_شیرینی  #شیرینی-خامه_ای

همه توضیحات ...