🎯 بازده صدرصدی روزانه با دیلی پلنر من

2,119 بازدید
بیشتر
Sia Explains
Sia Explains
چرا باید از یک برنامه ریز روزانه یا همون daily plannerاستفاده کنیم؟من توی این ویدیو بهتون یک دیلی پلنر سفارشی شده که خود ...
چرا باید از یک برنامه ریز روزانه یا همون daily plannerاستفاده کنیم؟

من توی این ویدیو بهتون یک دیلی پلنر سفارشی شده که خودم ساختم رو توضیح میدم و در ادامه هم دلایل استفاده از اون رو براتن گذاشتم.

میتونید این دیلی پلنر رو کاملا رایگان از کانال تلگرام من دانلود کنید.
https://t.me/FollowThePathWithUs

مطالعات بسیار زیادی نشان میده که استفاده از برنامه ریز-روزانه می تونه به طور قابل توجهی بهره وری و رفاه کلی فرد رو بهبود بخشه. بر اساس مطالعه ای که تو مجله روانشناسی شغلی و سازمانی منتشر شده، افرادی که از برنامه ریز روزانه برای سازماندهی وظایف خود استفاده می کنن به احتمال زیاد به اهداف خودشون میرسن، استرس کمتری را تجربه می کنن و تعادل بین کار و زندگی بهتری نسبت به افرادی که از برنامه نویسی استفاده نمی کنند، دارن.

یک مطالعه منتشر شده تو مجله بین المللی روانشناسی کاربردی نشان داده که برنامه ریزان روزانه می تونه مهارت های مدیریت زمان افراد رو بهبود ببخشه و اهمال کاری را کاهش بده.

علاوه بر این، برنامه ریزان روزانه ابزاری موثر برای افرادی است که به دنبال بهبود سلامت روان خود و کاهش خطر فرسودگی شغلی هستن. با سازماندهی و اولویت بندی وظایف خودشون، افراد می تونن اضطراب را کاهش بدن.

مطالعه‌ای که در مجله رفتار حرفه‌ای منتشر شد نشان داد افرادی که از برنامه‌ریز روزانه برای مدیریت وظایف مرتبط با کار خود استفاده میکردن، نسبت به افرادی که از برنامه‌ریز استفاده نمی‌کردند، سطوح پایین‌تری از فشار شغلی، رضایت شغلی بالاتر و نتایج سلامت روانی بهتری رو گزارش کردند.

در نتیجه، داشتن یک برنامه ریز روزانه یک ابزار ضروری برای همه افرادی هست که به دنبال بهبود بهره وری، مدیریت کارآمد زمان و دستیابی به اهدافشون هستند.  برنامه ریزان روزانه سلامت روان رو بهبود می بخشه، احساس استرس و فرسودگی شغلی را کاهش می ده و بهزیستی کلی رو افزایش میده.
کیفیت زندگی خودتون ر با استفاده از یک برنامه ریز روزانه بالا ببرید.

References:

- Baumeister, R. F., & Vohs, K. D. (2004). Handbook of self-regulation: Research, theory, and applications. Guilford Press.
- Demerouti, E., Bakker, A. B., Nachreiner, F., & Schaufeli, W. B. (2001). The job demands-resources model of burnout. Journal of Applied Psychology, 86(3), 499-512.
- Park, N., Peterson, C., & Seligman, M. E. (2004). Strengths of character and well-being. Journal of Social and Clinical Psychology, 23(5), 603-619.
- Shimazu, A., Schaufeli, W. B., Kamiyama, K., & Kawakami, N. (2015). Workaholism vs. work engagement: The two different predictors of future well-being and performance. International Journal of Behavioral Medicine, 22(1), 18-23.
- Sonnentag, S., & Fritz, C. (2015). Recovery from job stress: The stressor‐detachment

همه توضیحات ...