حلوای صادراتی و پرفروش ترکیه بدون روغن کم شکر باطعمی استثنایی و بسیار مقوی

آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
مدل اول یاز حلواسی ترکی در این ویدئو با شما عزیزان به اشتراک گذاشتم ، مدل بعدی که بدون آرد هست رو هم به زودی باهاتون به اشتراک م ...
مدل اول یاز حلواسی ترکی در این ویدئو با شما عزیزان به اشتراک گذاشتم ، مدل بعدی که بدون آرد هست رو هم به زودی باهاتون به اشتراک میذارم .  ارادتمند

حلوای معروف و محبوب ترکیه که توریست ها شدیدا استقبال میکنن:
شماره یک 👇👇 :
حلوای ترکی ایرمیک بسیار محبوب، ویژه م...
شماره دو 👇👇:
Semolina Turkish Dessert حلوا ترکی تو...


مواد لازم :
در صورت تمایل قالب و سلفون
شکر، شیره،شیر،آب،آرد،گردو،پسته،کره،
حلوا بدون روغن
کم شکر
مواد لازم:
شکر 1 لیوان، شیره انگور ، خرما یا توت 1 لیوان، شیر پر چرب 1 لیوان، خامه نصف لیوان، آب 1 لیوان، آرد 2 لیوان، گردو 1 لیوان ، کره یا مارگارین 150 گرم (نصف قالب) ، مغز پسته نصف لیوان


این حلوا ویژه ماه رمضان می باشد.
ابتدا قالب مورد نظر که می تواند قالب کیک ، سیلیکون و یا حتی یک ظرف پیرکس باشد را 2 تا 3 دور سلفون بکشید و کنار بگذارید تا آماده باشد .
برای تهیه  شربت این حلوا  یک لیوان شکر ، یک لیوان شیره که می تواند شیره انگور ، خرما و یا توت باشد
یک لیوان شیر ترجیحا پر چرب، همراه با شیر می توانید نصف لیوان هم خامه به علاوه آب  استفاده بکنید . آب و شیر باعث می شود که شکر بهتر حل بشود و طعم و عطر سنگین شیره داخل حلوا احساس نشود .
شکر ، آب ، شیر و شیره پیمانه شده را داخل یک ظرف مناسب انتقال بدهید و تا حل شدن شکر هم بزنید
آرد 2 لیوان برای تهیه حلوا ترجیحا بهتر است که آرد تازه باشد آرد مانده و بیات تلخ است و روی کیفیت حلوا تاثیر زیادی دارد ، گردو یک لیوان ، کره و یا مارگارین 150 گرم نصف قالب و در صورت تمایل نصف لیوان مغز پسته ؛ گردو را با چاقو خرد کنبد نباید با دستگاه خرد کنید که زیاد از حد خرد و یا حالت خاکی و پودری پیدا نکند و بافت یکدست حلوا حفظ بشود .
ابتدا کره را  داخل یک تابه ترجیحا گود و لبه دار آب کنید ، سپس 2 لیوان آرد را اضافه کنید مخلوط کنید و با حرارت متوسط برای 20 تا 25 دقیقه تفت بدهید خامی آرد را بگرید و همچنین با تفت کافی حلوا را خوشمزه تر کنید .
ابتدا کمی قلمبه قلمبه میشود نگران نباشید به تفت دادن ادامه بدهید آرد خودش را باز می کند فقط دقت کنید که زیاد تفت ندهید و خیلی آرد را تیره نکنید چون قرار است شیره هم اضافه بشود دیگر حلوا شما بیش از حد تیره و سیاه نشود. با پشت کفگیر آرد را باز کنید تا داخل قلمبه های آرد،آرد سفید و خام باقی نماند .
بعد از تفت کافی و تغییر رنگ از روی حرارت بردارید شربت را به تابه اضافه کنید ؛ یک نکته خیلی مهم در این مرحله سرعت عمل شما خیلی باشد بالا باشد و مخلوط کنید ، سریع یک میکسر بزنید  و از صافی رد کنید آنقدر سریع باید انجام بدهید تا آرد داخل شربت غلیظ نشود و به قوام نرسد .
بعد از میکسر زدن و از صافی رد کردن روی حرارت کم انتقال بدهید و دائما هم بزنید تا کاملا یکدست بشود و تمام آرد ها داخل مایه حل بشود .میکسر باعث کش دار شدن حلوا  و صاف کردن باعث یکدستی حلوای شما میشود .
و همچنین دیگر نیاز نیست برای درست کردن حلوا از روغن و یا کره زیادی استفاده کنید . به اصطلاح ترک ها کم کم مایه حلوا حالت ابریشمی پیدا می کند. کمی که به قوام رسید و هنوز آب داشت مغز ها را اضافه کنید و بدون فشار خوب آن ها را مخلوط کنید .
حلوا کم کم به قوام می رسد همین که از تابه جدا شد یعنی اینکه دیگر باید از روی حرارت بردارید زیاد آن را خشک نکنید و بلافاصله همانطور داغ داغ داخل قالب سلفون پیچی که آماده کرده اید انتقال بدهید و سریع با پشت کفگیر سلیکونی و یا قاشق خیس منسجم و فشرده کنید تا فرم قالب را به خودش بگیرد سپس سطح روی آن را هم با سلفون بپوشانید و برای یک شب داخل یخچال قرار بدهید تا خوب خودش را بگیرد و طعم آن جا بیفتد یک ساعت قبل از اینکه حلوا را  بخورید به ظرف سرو انتقال بدهید تا به دمای محیط برسد و بافت حلوای شما نرم و لطیف بشود . شیرینی این حلوا به قدری می باشد که دل را نمی زند پس شکر اضافه بیشتری نیاز نیست تا به آن اضافه کنید .

همه توضیحات ...