آموزش بهترین خمیر پیتزا ! به زبون ساده و اسون ترین روش
❤️این ویدیو برای احترام ب کم شنوایان و ناشنوایان عزیز دارای زیر نویس هستش ❤️
⛔️نکات:
برای ب عمل آوردن خمیر مایه
برای به عمل آوردن خمیر مایه حتما آب ولرم باشه جوری ک وقتی انگشتتون رو توی اب ۳-۴ ثانیه نگه میدارید گرما حس بشه ولی انگشتتون نسوزه
این خیلی تاثیر داره توی ب عمل اومدن خمیر مایه تون
حتما نیازی نیست ک با دست ورز بدین و میتونید از دستگاه استفاده کنید برای ورز دادن
اگر از پد سیلیکونی برای زیر خمیر استفاده نمیکنید ، از مقدار آرد توی دستور ۲-۳ ق.غ کم کنید و در عوض اونو روی سطح کارتون بپاشید برای ورز دادن
اگر توستر داری یا فر برقی دما رو ۲۰-۱۵ درجه کمتر کن
اگر حرارت رو زیاد کنی درسته پیتزا سریع طلایی میشه ولی خمیرش نمیپزه و وسطش خام میمونه
پس بین ۲۰-۳۰ دقیقه زمان نیاز داره
مواد لازم :
خمیر مایه فوری :۳ ق.چ یا یک بسته
شکر:۲ ق.چ
آب ولرم :۱ لیوان (۲۲۰ میل )
نمک:۱ ق.چ
آرد:۲ و نیم لیوان
روغن برای خمیر :۱۲ قاشق ک باید طی دو مرحله اضافه کنید
⛔️منظور از لیوان ، لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادیه!
✅سس مارینا:
(مارینارا)
گوجه فرنگی 8 عدد
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
آویشن 1 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
سیر 4 حبه
جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری
ریحان تازه 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه فرنگی های پوست کنده و ریز خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید. با حرارت ملایم اجازه دهید سس حدود 40 دقیقه به آرامی بجوشد ( در این مدت چند بار سس را هم بزنید تا ته نگیرد).
پس از این مدت زمان سس، آویشن ، ریحان و جعفری خرد شده را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود. مجدد سس را داخل ماهیتابه بریزید و 10 دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
صفحه اینستاگرام من:
https://instagram.com/amozesh_khoshma...
مرسی از همراهیتون❤️
#پیتزا
⛔️نکات:
برای ب عمل آوردن خمیر مایه
برای به عمل آوردن خمیر مایه حتما آب ولرم باشه جوری ک وقتی انگشتتون رو توی اب ۳-۴ ثانیه نگه میدارید گرما حس بشه ولی انگشتتون نسوزه
این خیلی تاثیر داره توی ب عمل اومدن خمیر مایه تون
حتما نیازی نیست ک با دست ورز بدین و میتونید از دستگاه استفاده کنید برای ورز دادن
اگر از پد سیلیکونی برای زیر خمیر استفاده نمیکنید ، از مقدار آرد توی دستور ۲-۳ ق.غ کم کنید و در عوض اونو روی سطح کارتون بپاشید برای ورز دادن
اگر توستر داری یا فر برقی دما رو ۲۰-۱۵ درجه کمتر کن
اگر حرارت رو زیاد کنی درسته پیتزا سریع طلایی میشه ولی خمیرش نمیپزه و وسطش خام میمونه
پس بین ۲۰-۳۰ دقیقه زمان نیاز داره
مواد لازم :
خمیر مایه فوری :۳ ق.چ یا یک بسته
شکر:۲ ق.چ
آب ولرم :۱ لیوان (۲۲۰ میل )
نمک:۱ ق.چ
آرد:۲ و نیم لیوان
روغن برای خمیر :۱۲ قاشق ک باید طی دو مرحله اضافه کنید
⛔️منظور از لیوان ، لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادیه!
✅سس مارینا:
(مارینارا)
گوجه فرنگی 8 عدد
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
آویشن 1 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
سیر 4 حبه
جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری
ریحان تازه 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه فرنگی های پوست کنده و ریز خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید. با حرارت ملایم اجازه دهید سس حدود 40 دقیقه به آرامی بجوشد ( در این مدت چند بار سس را هم بزنید تا ته نگیرد).
پس از این مدت زمان سس، آویشن ، ریحان و جعفری خرد شده را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود. مجدد سس را داخل ماهیتابه بریزید و 10 دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
صفحه اینستاگرام من:
https://instagram.com/amozesh_khoshma...
مرسی از همراهیتون❤️
#پیتزا
همه توضیحات ...