دونات در فر

2,874 بازدید
بیشتر
Parvin Parnaan
Parvin Parnaan
من این دونات های کوچولو رو با دستور پیراشکی که در پیجم گذاشتم درست کردم فقط با این تفاوت که خمیرو به جای اینکه تقسیم و چانه کنم ...
من این دونات های کوچولو رو با دستور پیراشکی که در پیجم گذاشتم درست کردم فقط با این تفاوت که خمیرو به جای اینکه تقسیم و چانه کنم پهن کردم به ضخامت (حدود ۱ سانت)و کاتر به شکل دونات زدم و گذاشتم استراحت کرد تا خوب حجم گرفت و سپس گذاشتم در فر برقی خیلی داغ با دمای ۲۴۰ درجه به مدت ۵ دقیقه تا رنگ گرفتند، چون این دونات ها خیلی کوچک هستند حتما باید فر به دما برسه و کاملا داغ داغ بشه و اصلا نباید مدت طولانی در فر بمونن چون خشک می شن، فقط وقتی فرو روشن می کنید که داغ بشه یک کاسه ی کوچک آب هم داخلش بگذارید. بعد از پخت دونات هارو در شکلات بن ماری بزنید.
✅مواد لازم:
All purpose flour 2 cup
Instant yeast 1 tea spoon
Salt 1/2 tea spoon
Sugar 2 tsp
Butter 2 tsp
One small egg
Milk 3/4 cup
Vanilla a bit
آرد نان فانتزی (همه منظوره)دو پیمانه
مایه خمیر فوری : یک ق چ سَر پُر
نمک : یک دوم ق چ
شکر : دو ق غ
کره : به دمای محیط دو ق غ
تخم مرغ : یک عدد‌ کوچک
شیر : به دمای محیط ،حدود سه چهارم پیمانه
وانیل کمی
📝طرز تهیه: مایه خمیر و با شیر و شکر و مخلوط کنید و آرد و نمک و تخم مرغ و‌کمی وانیل و اضافه کنید و ورز دهید و کره رو اضافه کنید و نهایتا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا یک خمیر نرم و یکدست داشته باشید اگر خمیرتون نرم نشد یک تا دو ق غ شیر اضافه کنید، اگر خیلی چسبنده بود نهایتا یک تا دو ق آرد اضافه کنید. خمیرو گرد کنید و داخل کاسه ی چرب با درپوش ۳۵ دقیقه استراحت دهید، سپس خمیرو روی سطح چرب پهن کنید و کاتر دونات بزنید، و روی کاغذ روغنی(جنس مرغوب) با فاصله در سینی فر یا در قالب دونات بگذارید ، و سطحشونو کمی چرب کنید و یک کیسه بکشید و یکساعت تا یکساعت و ربع استراحت دهید تا چانه ها دوبرابر و نیم شوند اگر دو برابر و نیم نشدن یک ربع بیشتر استراحت دهید، فرتون رو با دمای ۲۴۰ درجه داغ داغ کنید و سپس دونات هارو به مدت ۵ دقیقه در فر داغ بپزید. و بعد از پخت روشونو شکلات آب شده بریزید.

همه توضیحات ...