دونات در فر
من این دونات های کوچولو رو با دستور پیراشکی که در پیجم گذاشتم درست کردم فقط با این تفاوت که خمیرو به جای اینکه تقسیم و چانه کنم پهن کردم به ضخامت (حدود ۱ سانت)و کاتر به شکل دونات زدم و گذاشتم استراحت کرد تا خوب حجم گرفت و سپس گذاشتم در فر برقی خیلی داغ با دمای ۲۴۰ درجه به مدت ۵ دقیقه تا رنگ گرفتند، چون این دونات ها خیلی کوچک هستند حتما باید فر به دما برسه و کاملا داغ داغ بشه و اصلا نباید مدت طولانی در فر بمونن چون خشک می شن، فقط وقتی فرو روشن می کنید که داغ بشه یک کاسه ی کوچک آب هم داخلش بگذارید. بعد از پخت دونات هارو در شکلات بن ماری بزنید.
✅مواد لازم:
All purpose flour 2 cup
Instant yeast 1 tea spoon
Salt 1/2 tea spoon
Sugar 2 tsp
Butter 2 tsp
One small egg
Milk 3/4 cup
Vanilla a bit
آرد نان فانتزی (همه منظوره)دو پیمانه
مایه خمیر فوری : یک ق چ سَر پُر
نمک : یک دوم ق چ
شکر : دو ق غ
کره : به دمای محیط دو ق غ
تخم مرغ : یک عدد کوچک
شیر : به دمای محیط ،حدود سه چهارم پیمانه
وانیل کمی
📝طرز تهیه: مایه خمیر و با شیر و شکر و مخلوط کنید و آرد و نمک و تخم مرغ وکمی وانیل و اضافه کنید و ورز دهید و کره رو اضافه کنید و نهایتا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا یک خمیر نرم و یکدست داشته باشید اگر خمیرتون نرم نشد یک تا دو ق غ شیر اضافه کنید، اگر خیلی چسبنده بود نهایتا یک تا دو ق آرد اضافه کنید. خمیرو گرد کنید و داخل کاسه ی چرب با درپوش ۳۵ دقیقه استراحت دهید، سپس خمیرو روی سطح چرب پهن کنید و کاتر دونات بزنید، و روی کاغذ روغنی(جنس مرغوب) با فاصله در سینی فر یا در قالب دونات بگذارید ، و سطحشونو کمی چرب کنید و یک کیسه بکشید و یکساعت تا یکساعت و ربع استراحت دهید تا چانه ها دوبرابر و نیم شوند اگر دو برابر و نیم نشدن یک ربع بیشتر استراحت دهید، فرتون رو با دمای ۲۴۰ درجه داغ داغ کنید و سپس دونات هارو به مدت ۵ دقیقه در فر داغ بپزید. و بعد از پخت روشونو شکلات آب شده بریزید.
✅مواد لازم:
All purpose flour 2 cup
Instant yeast 1 tea spoon
Salt 1/2 tea spoon
Sugar 2 tsp
Butter 2 tsp
One small egg
Milk 3/4 cup
Vanilla a bit
آرد نان فانتزی (همه منظوره)دو پیمانه
مایه خمیر فوری : یک ق چ سَر پُر
نمک : یک دوم ق چ
شکر : دو ق غ
کره : به دمای محیط دو ق غ
تخم مرغ : یک عدد کوچک
شیر : به دمای محیط ،حدود سه چهارم پیمانه
وانیل کمی
📝طرز تهیه: مایه خمیر و با شیر و شکر و مخلوط کنید و آرد و نمک و تخم مرغ وکمی وانیل و اضافه کنید و ورز دهید و کره رو اضافه کنید و نهایتا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا یک خمیر نرم و یکدست داشته باشید اگر خمیرتون نرم نشد یک تا دو ق غ شیر اضافه کنید، اگر خیلی چسبنده بود نهایتا یک تا دو ق آرد اضافه کنید. خمیرو گرد کنید و داخل کاسه ی چرب با درپوش ۳۵ دقیقه استراحت دهید، سپس خمیرو روی سطح چرب پهن کنید و کاتر دونات بزنید، و روی کاغذ روغنی(جنس مرغوب) با فاصله در سینی فر یا در قالب دونات بگذارید ، و سطحشونو کمی چرب کنید و یک کیسه بکشید و یکساعت تا یکساعت و ربع استراحت دهید تا چانه ها دوبرابر و نیم شوند اگر دو برابر و نیم نشدن یک ربع بیشتر استراحت دهید، فرتون رو با دمای ۲۴۰ درجه داغ داغ کنید و سپس دونات هارو به مدت ۵ دقیقه در فر داغ بپزید. و بعد از پخت روشونو شکلات آب شده بریزید.
همه توضیحات ...