آنباکسینگ و پخت نودل کره ای جاجانگمیون غیر تند یا همون نودل چاچارونی

7,766 بازدید
بیشتر
AREZOO TIME
AREZOO TIME
لینک فروشگاه آرزو مارکت در اینستاگرام ...
لینک فروشگاه آرزو مارکت در اینستاگرام Instagram: AREZOO_MARKET
واقعا نودل چاچارونی یا همون جاجانگمیون غیر تند یکی از خوشمزه ترین نودل های کره ایه! پیشنهاد میکنم حتما تستش کنین
این نودل و بقیه نودل های کره ای  و کلی محصول جذاب دیگه مثل آرد موچی یاهمون آرد گلوتینوس دوکبوکی کیمچی قارچ انوکی ورقه جلبک ورقه برنج چای ماچا و ... رو از فروشگاه خودمون، آرزو مارکت میتونین تهیه کنین
مواد لازم:
نودل چاچارونی(جاجانگمیون غیر تند)
دو لیوان فرانسوی آب (۵۰۰ میلی لیتر)

بچه ها سس این نودل اصلا تند نیست راحت همه ش رو میتونین استفاده کنین

وقتی نودل رو داخل آب جوش گذاشتین بعد از پنج دقیقه هر یک دقیقه یک تیکه از نودل رو تست کنین(بخورین) وقتی حس کردین پخته خاموشش کنین آبش رو چک کنین اگه از آبی که من توی ویدئو نشون دادم بیشتر بود اضافه ش رو دور بریزین،سس رو بهش اضافه کنین و یک دقیقه تفتش بدین وقتی مقدار سستون به اندازه ای که توی ویدئو نشون دادم رسید خاموشش کنین،نوش جونتون
پست بعدی رو اصلا از دست ندین که یک سورپرایز جذاب دارم واستون

راستی آنباکس و پخت نودل مرگ و نودل پنیری رو هم قبلا توی کانال گذاشتم، حتما اونم ببینید
اگه پست چالش نودل مرگ رو توی کانالمون...


#AREZOO_TIME #آرزوتایم #لیست_آموزشهای_آرزوتایم

همه توضیحات ...