کیک ماست سریع، آسان و خوشمزه Yogurt Cake
مواد لازم:
ماست ۲۰۰گرم (سه چهارم پیمانه)
روغن مایع ۷۵گرم (یک سوم پیمانه)
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱۸۵ گرم (یک و یک دوم پیمانه)
شکر ۱۵۰گرم (سه چهارم پیمانه)
جوش شیرین یک دوم ق چ خ
نمک یک چهارم ق چ خ
وانیل به میزان لازم
.
مواد لازم برای گلیز:
ماست ۳۵گرم (۲ ق غ خ)
پنیر خامه ای ۴۰گرم (۳ ق غ خ)
عسل ۴ ق چ خ
.
👈🏻طرزتهیه:
۱-ماست، روغن و تخم مرغ ها رو با هم هم بزنید تا ترکیب بشن.
۲-آرد،شکر،نمک، جوش شیرین، و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.(بیش از حد هم نزنید)
۳-مواد رو داخل قالب ۲۰سانت که از قبل آماده شده و کاغذ روغنی انداختین بریزین.
۴-در فر۱۸۰درجه بین ۲۰تا ۳۰ دقیقه بپزید.
.
نکات:
*از روغن زیتون هم میتونین استفاده کنین.
*ماست ترجیحا پرچرب باشه.
*در صورت تمایل کمی پوست لیموترش یا پرتقال رنده شده به مواد کیک و یا گلیز اضافه کنید.
*میزان شکر رو میتونین تا ۲۵گرم کمتر کنین.
*ترجیحا از تخم مرغ های درشت استفاده کنید.
*میزان وانیل بستگی داره به اینکه از چه نوع وانیلی استفاده میکنید، وانیل شکری، اسانس، قطره ای، خالص.
*برای نحوه آماده کردن قالب روی این هشتگ کلیک کنین: #آماده_کردن_قالب_با_الی
*برای شیرینکردن گلیز، به جای عسل میتونین از چهار پنج قاشق پودرقند استفاده کنین.
*اگر روی کیک گلیز ریختین، در یک ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنین. اگر روی کیک گلیز نریختین در یک ظرف در بسته در دمای محیط نگهداری کنین.
ماست ۲۰۰گرم (سه چهارم پیمانه)
روغن مایع ۷۵گرم (یک سوم پیمانه)
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱۸۵ گرم (یک و یک دوم پیمانه)
شکر ۱۵۰گرم (سه چهارم پیمانه)
جوش شیرین یک دوم ق چ خ
نمک یک چهارم ق چ خ
وانیل به میزان لازم
.
مواد لازم برای گلیز:
ماست ۳۵گرم (۲ ق غ خ)
پنیر خامه ای ۴۰گرم (۳ ق غ خ)
عسل ۴ ق چ خ
.
👈🏻طرزتهیه:
۱-ماست، روغن و تخم مرغ ها رو با هم هم بزنید تا ترکیب بشن.
۲-آرد،شکر،نمک، جوش شیرین، و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.(بیش از حد هم نزنید)
۳-مواد رو داخل قالب ۲۰سانت که از قبل آماده شده و کاغذ روغنی انداختین بریزین.
۴-در فر۱۸۰درجه بین ۲۰تا ۳۰ دقیقه بپزید.
.
نکات:
*از روغن زیتون هم میتونین استفاده کنین.
*ماست ترجیحا پرچرب باشه.
*در صورت تمایل کمی پوست لیموترش یا پرتقال رنده شده به مواد کیک و یا گلیز اضافه کنید.
*میزان شکر رو میتونین تا ۲۵گرم کمتر کنین.
*ترجیحا از تخم مرغ های درشت استفاده کنید.
*میزان وانیل بستگی داره به اینکه از چه نوع وانیلی استفاده میکنید، وانیل شکری، اسانس، قطره ای، خالص.
*برای نحوه آماده کردن قالب روی این هشتگ کلیک کنین: #آماده_کردن_قالب_با_الی
*برای شیرینکردن گلیز، به جای عسل میتونین از چهار پنج قاشق پودرقند استفاده کنین.
*اگر روی کیک گلیز ریختین، در یک ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنین. اگر روی کیک گلیز نریختین در یک ظرف در بسته در دمای محیط نگهداری کنین.
همه توضیحات ...