طرز تهیه مربا آلبالو و شربت آلبالو/کامل ترین آموزش مربای آلبالو و شربت آلبالو خوشمزه بدون شکرک زدن

610 بازدید
بیشتر
Haniehkitchen
Haniehkitchen
در این ویدئو طرز تهیه مربا آلبالو و شربت آلبالوی خوشمزه رو به همراه راز های خوش رنگ و براق شدنش آموزش می بینید.این مربا وشربت آل ...
در این ویدئو طرز تهیه مربا آلبالو و شربت آلبالوی خوشمزه رو به همراه راز های خوش رنگ و براق شدنش آموزش می بینید.این مربا وشربت آلبالو به هیچ عنوان شکرک و کپک نمی زنه به شرطی که نکاتی که گفتم رو کامل رعایت کنید
@Hanieh.kitchen
مواد لازم:
آلبالو یک کیلو
شکر یک کیلو
وانیل یک چهارم ق چ
آبلیمو یک ق چ

طرز تهیه مربا آلبالو رو به طور کامل توضیح دادم🥰

✅️نکات مهم برای پخت مربای آلبالو و شربت آلبالو
_حتما بعد از اتمام پخت اجازه بدید مربا کاملااااا خنک بشه و بعد در شیشه بریزید،اگه مربا رو گرم در شیشه بریزید کپک میزنه
_دقت کنید قابلمه و کفگیر باید کاملا تمیز بدون رطوبت و چربی باشن
_حتما حتما قابلمه با گنجایش مناسب استفاده کنید حداقل نصف قابلمه بعد از ریختن شکر و آلبالو خالی باشه چون وقتی روی حرارت مربا جوش میخوره کف میکنه و اگه قابلمه کوچیک باشه ممکنه سر بره
_قابلمه استیل یا لعابی بهترین گزینه هستن...به هیچ وجه از قابلمه روی استفاده نکنید رنگ مربا رو تیره و کدر میکنه
_بهتره به جای 12 ساعت ، 24 ساعت در یخچال استراحت بدید تا آلبالو ها کامل آب بندازن،اینجوری مربا آلبالوتون ،یه عااالمه آب میندازه و میتونید شربت اضافی رو در بطری بریزید و به صورت شربت آلبالو ازش استفاده کنید.
_میزان شکر برای هر 1 کیلو آلبالوی بدون هسته حدود 1 کیلو هست که در ابتدای فصل آلبالو برای آلبالوهای نوبر که خیلی ترش هستن تا 1 کیلو و دویست گرم قابل افزایش هست
◀حرارت در تمام مراحل پخت متوسط رو به زیاد باشه و به هییییچ عنوان بین مراحل حرارت رو کم و زیاد نکنید
◀در مرحله اول که تازه شکر و آلبالو رو روی حرارت گذاشتید،وقتی شکر تقریبا حل شد ،با قاشق تمیز خیلی آروم کف قابلمه رو هم بزنید تا مطمئن بشید هیچ شکر حل نشده ای کف قابلمه نمونده
_اگر زمان جوش آمدن مربای آلبالو، شکر حل نشده کف قابلمه باقی مونده باشه باعث شکرک زدن مربا میشه
_قوام مربای سرد طوری هست که اگه مقداری از اون رو در ظرفی بریزید و ۲ دقیقه در فریزر قرار بدید ، وقتی ظرف رو کج میکنید شربت به کندی در ظرف حرکت میکنه و اگه با انگشت وسط شربت خط بندازید دو طرف خط به آهستگی به سمت هم خرکت میکنن

_اضافه کردن وانیل به مربا آلبالو کاملا اختیاریه و به سلیقه شما بستگی داره
_حتما از آلبالوی معمولی استفاده کنید؛آلبالوی پیوندی به هیچ عنوان مناسب درست کردن مربا نیست

⏮️دوستان عزیزم اگر سوالی باقی مونده ،در کامنت ها بپرسید حتما جواب میدم💚


❤دوستون دارم❤
👇👇👇
@Hanieh.kitchen  ☚ ☚

من هانیه هستم  ودراین کانال انواع غذا-کیک وشیرینی ازبهترین رسپی های امتحان شده توسط خودم رو دراختیارشما عزیزان قرارمیدم .خوشحال میشم که کانال من رو سابسکرایب کنید وزنگوله ی کانال رو روشن ♥️♥️کنید تابه محض انتشارویدیو ی جدید مطلع بشید♥️
@hanieh.kitchen

♥️شما می تونید من رو درشبکه های اجتماعی دیگه دنبال کنید♥️
Instagram: hanieh.kitchen

#مربا_آلبالو
#مربا_خونگی
#شربت_آلبالو
#شربت_خانگی

همه توضیحات ...