Persian Halva ( Omaj Local Halva ) — حلواى اوماج آذربايجان 🥘🌾🤤

Pantea Piroozkar – Vali ⚖️
Pantea Piroozkar – Vali ⚖️
طرز تهيه ى " حلواى اوماج آذربايجانى “ حلواى سنتى و پر طرفدار ايرانى✨[ Ingredients ]✨👩🏻‍🍳(  A glass of ...
طرز تهيه ى " حلواى اوماج آذربايجانى “ حلواى سنتى و پر طرفدار ايرانى

✨[ Ingredients ]✨👩🏻‍🍳

(  A glass of wheat flour 🌾)– آرد گندم يك ليوان
( A glass of sugar ) – شكر يك ليوان
( Half a glass of full fat milk 🥛 ) – يك استكان شير پرچرب
( A glass of water ) – يك ليوان آب
( Half a glass of Melted butter🧈or vegetable oil ) – نصف ليوان روغن يا كره ى آب شده
( One tablespoon 🥄 of turmeric powder ) – زرد چوبه يك قاشق غذاخورى


— دوستان خوبم براى دم كشيدن اين حلواى اردبيلى خوش طعم حدود پنجاه دقيقه زمان لازم است .
— در ابتدا شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روى حرارت ميگذاريم ، احتياجى به جوش آمدن آب نيست ، تنها در حدى كه شكر در آب حل شود كافى است ، بعد زير شعله را خاموش ميكنيم .
— در مرحله ى بعد آرد را دو بار الك كرده و با يك قاشق غذاخورى زردچوبه مخلوط ميكنيم .
— مخلوط آرد و زردچوبه را در يك سينى ريخته و شير را با يك آب پاش روى آرد اسپرى ميكنيم . آرد به شكل خرده نان در آمده و به اصطلاح به آن اوماج گفته ميشود . سينى را براى چهل دقيقه در دماى محيط مى گذاريم تا مخلوط آرد و شير كاملاً خشك شود و بعد در غذا ساز پودرش ميكنيم .
— در مرحله بعد آرد را در كره ى آب شده براى پنج دقيقه تفت داده تا از حالت خامى در بيايد ، نبايد زياد سرخ شود . حال زمان اضافه كردن شربت است . حرارت را كم ميكنيم . حلوا كه كمى جمع شد درب ماهى تابه را گذاشته و اجازه مى دهيم براى نيم ساعت دم بكشد . نوش جانتان 🤤🥘🌾

Hi dear friends ,
Halva is a favorite dessert throughout the Middle East . This Persian halva recipe uses a simple mixture of flour, butter, sugar with the turmeric powder & half a glass of full fat milk . This popular dessert is served with tea or coffee. Omaj halva is a delicious 🤤 local halva that is mainly cooked by  the people of Tabriz . 🥘🌾

#tasty #easy #cooking #healthy #nature #delicious #persiandessert #halvarecipe

همه توضیحات ...