پیتزا تابه ای بدون فر - no-oven stove pizza (ENG SUB)

SJFOOD
SJFOOD
2.1 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - 🍕آموزش درست کردن خمیر پیتزا
🍕آموزش درست کردن خمیر پیتزا و  پخت پیتزا تابه ای
😍 بدون فر پیتزا درست کنید مثل حرفه ای ها
🍕no-oven stove pizza + pizza dough (ENG SUB)

🔴مواد لازم خمیر -  INGREDIENTS FOR PIZZA DOUGH :
🔹آرد سفید 4 پیمانه 480 گرم / 4cup All-purpose Flou
🔸نمک یک ق.چ / 1tspn salt
🔹شکر یک ق.غ / 1tblspn sugar
🔸پودر خمیر مایه یک ق.غ / 1tblspn yeast
🔹آب 1.5 پیمانه 270 م.ل / 1.5cup of water
🔸روغن گیاهی 4 ق.غ / 4tblspn oil
🔴مواد لازم سس پیتزا -  INGREDIENTS FOR SPECIAL PIZZA SUACE :
🔹گوجه پوست کنده یک عدد / 1peeled tomatos
🔸رب گوجه 1 ق.غ / 1tblspn tomato paste
🔹جعفری / parsley
🔸سیر 2 حبه / 2 garlic cloves
🔹آب نصف پیمانه / half cup of water
🔸نمک و فلفل / salt & black pepper

💡نکات در رابطه با پخت پیتزا تابه ای
🔹دوستان خمیر پیتزا باید خیلی سبک باشه که در نهایت یه پیتزا ترد و خوشمزه بهمون بده به همین دلیل امکان داره موقع ورز دادن خمیر یه مقدار چسبنده باشه ، که میتونید از اضافه کردن آرد کمک بگیرید اما بیش از اندازه آرد اضافه نکنید
🔸آب که داخل خمیر استفاده میکنید حتما ولرم باشه
🔹مواد پیتزا تابه ای رو به این علت تفت میدیم چون تو این مدل پیتزا ، انقدری حرارت از بالا به پیتزا نمیخوره که برای مثال سوسیس یا فلفل دلمه ای پخته بشه ، پس قبل از پخت پیتزا اونارو یه تفت میدیم تا طعم خامی نداشته باشه
🔸برای تفت مواد از روغن کمی استفاده کنید که پیتزا چرب نشه
🔹زمان پخت پیتزا در تابه رو به علت متفاوت بودن تابه ها و حرارت مختلف گازها نمیشه دقیق مشخص کرد ، ولی پیتزا تابه ای باید روی حرارت کم و درب بسته به اندازه ای بپزه که زیر خمیرش طلایی و ترد شده باشه

😎هرکس یه آشپز درون داره  === SJFOOD

😊پیشنهاد و نظرات خودتون رو برامون کامنت کنید

👍ما را در اینستاگرام هم دنبال کنید که یه سری از آموزشها با زمان کوتاه فقط در پیج اینستاگرام گذاشته میشه :
📱 Instagram: SJ_FOOD_SJ

👥ارتباط با ما
📱 [email protected]
4 سال پیش در تاریخ 1399/07/14 منتشر شده است.
2,139 بـار بازدید شده
... بیشتر