پای سیب کارگاهی توی پياله بدون قالب:آموزش پای سیب پنبه ای

Aylin cooking
Aylin cooking
240 بار بازدید - 8 ماه پیش - ‪@Aylincooking.‬ سلام
‪@Aylincooking.‬
سلام دوستان عزیز خودم خوبی خوشی فدات بشم امروز آمدم بهتون طعم نوستالژی قدیمی قنادی ایرانی آموزش شو بزارم لایک بکوب بریم سراغ طعم نوستالژی بچگی 👍🌹🌹❤️آموزش پای سیب
https://bit.ly/3M6tvOO

مواد لازم پای سیب کارگاهی
آرد سفید:۲لیوان سرخالی
تخمرغ:۳عدد
شیر:نصف لیوان
روغن جامد یا کره:نصف لیوان
دارچین:۱قاشق غذاخوری
هل سابیده شده:۱قاشق چایخوری
بکیمپودر:۱قاشق چایخوری
وانیل:نصف قاشق چایخوری
توی فر ۱۶۰ درجه حرارت پایین روشن باشه بین ۲۰ تا ۲۵ دقیقه ۵دقیقه آخر فر بالا روشن کنید تا روش طلایی بشه
#پای-سیب
لینگ آموزش های داخل چنل👇👇👇👇👇👇
فینگرفود رولی کالباس:فینگرفود شیک باک...


طرزتهیه سالاد الویه:سالاد الویه با مر...




طرزتهیه کوکی لاهیجان:کلوچه گردو کشمش:...



باقلوا گردویی. طرز تهیه باقلوا گردویی...

ممنونم که حمایتم میکنید و همیشه همراهم هستین❤️❤️🌹💋💋💋💋💋💋🙏🏾
آیلین کوکینگ عاشقتونه
#آشپزی_حرفه_ای #آشپزی_ایرانی #آموزش
8 ماه پیش در تاریخ 1402/07/24 منتشر شده است.
240 بـار بازدید شده
... بیشتر