watermelon 🍉 Cake کیک ساده هندوانه شب یلدا بدون نیاز به رنگ خوراکی

8,382 بازدید
بیشتر
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
...
#spinachcake #کیک_هندوانه#کیک_اسفناج 🇮🇷مواد لازم برای کارپوز اسپیناک کیک
کره ، شکر،روغن،تخم مرغ،شیر،آرد،
اسفناچ،بکینگ پودر،وانیل،نمک
🇬🇧Ingredients watermelon spinach cake
Butter, sugar, oil, eggs, milk, flour,
Spinach, baking powder, vanilla,salt
🇹🇷Karpuz ıspanaklı kek için malzemeler:
 Tereyağı, şeker, sıvı yağ, yumurta, süt, un,
 Ispanak, kabartma tozu, vanilya,tuz
🇮🇷مواد لازم برای محلبی :
آرد،نشاسته،شکر،شیر،کره،وانیل،خامه
🇬🇧Ingredients for locusts:
Flour, starch, sugar, milk, butter, vanilla,cream
🇹🇷 Muhalebi için malzemeler:
 Un, nişasta, şeker, süt, tereyağı, vanilya,krema
مواد لازم برای ژله آلبالو 🇮🇷
نشاسته ، شکر،آب آلبالو
🇹🇷  vişne jölesi için malzemeler
Nişasta, şeker, vişne suyu
🇬🇧Ingredients for sour cherry jelly
 Starch, sugar, cherry juice
کیک هندوانه شب یلدا
مواد لازم برای کارپوز اسپیناک کیک:
کره ، شکر 130 گرم معادل نصف لیوان ، روغن 110 میل به وزن 98 گرم ، تخم مرغ 2 عدد به وزن 116 گرم ، شیر 100 میل به وزن 105 گرم ، آرد 215 گرم معادل 1 و نیم لیوان ، اسفناج 115 گرم  ، بکینگ پودر 10 گرم ، وانیل 5 گرم ، نمک یک سوم قاشق مربا خوری
مواد لازم برای محلبی :
آرد 15 گرم 1 قاشق غذاخوری ، نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری سرخالی تقریبا 10 گرم ، شکر 115 گرم معادل نصف لیوان ، شیر 400 میل شیر معادل 1 لیوان و سه چهارم ، کره 15 گرم ، وانیل 5 گرم  ، خامه صبحانه 40 میل
مواد لازم برای ژله آلبالو:
نشاسته ذرت نیم قاشق غذاخوری 7 گرم ، شکر 1 قاشق غذاخوری 10 گرم ، آب آلبالو 1 لیوان
بیست و یکم آرا لیک مطابق با 30 آذر در کشور ترکیه نیز به عنوان بلندترین شب سال یاد می شود.  قالب 26  سانتی را با کره خوب چرب کرده و داخل یخچال قرار دهید . شکر برای کیک 130 گرم تقریبا نصف لیوان تخم‌مرغ 2 عدد به دمای محیط 116 گرم ، روغن 110 میل به وزن 98 گرم ، شیر به دمای محیط 100 میل به وزن 105 گرم . اگر موادی که استفاده می کنید سرد باشند کیک شما مغز پخت نمی شود . آرد 215 گرم معادل 1 و نیم لیوان فرانسوی . آرد را به همراه 10 گرم بکینگ پودر الک و صاف کنید . برگ اسفناج تازه 115 گرم و ساقه‌ها را هم کامل بگیرید که بافت کیک را خراب نکند و کیک بوی اسفناج ندهد . برگ اسفناج ها را داخل دستگاه بلندر با نمک حدودا یک سوم قاشق مرباخوری و حتما به همراه روغنی که پیمانه کرده اید به حالت پوره دربیارید . به همراه روغن که پوره می‌کنید رنگ اسفناج خوب در می آید کاملا سبز خوش رنگی می
شود. ترک ها 5 دقیقه اسفناج را داخل آب و مقداری سرکه قرار می دهند که تمام خاک و گل از داخل برگ‌ها خارج بشوند . اگر داخل آب وسکه نذاشتید 5-6 باری خوب تمیز بشورید و بعد استفاده کنید . بعد پوره کردن ترکیب روغن و اسفناج با همدیگه 205 گرم شد یک بند انگشت از یک لیوان فرانسوی کمتر . برای آماده کردن مایه‌ی کیک تخم مرغ‌ها و شکر پیمانه شده ، 5 گرم وانیل داخل ظرف مناسب میکس انتقال داده با دستگاه همزن برای 6 - 7 دقیقه با دور تند و قوی بزنید تا کاملا تخم مرغ‌ها پف کنند و  حالت کش‌دار پیدا کنند . سپس پوره‌ی اسفناج آماده شده را به کاسه اضافه نموده و 1 دقیقه‌ای با دورکند دستگاه بزنید تا خوب پوره با ترکیب تخم مرغ‌ها مخلوط شود . لطفا تمام مراحل طبق موارد ذکر شده انجام بدید تا نتیجه‌ی مورد نظر به دست بیارید . شیری که دارید را برای آخرین مرحله بگذارید . سپس آرد را طی 2 مرحله به کاسه اضافه کرده و در یک جهت هم بزنید . پس از ترکیب تمام آرد با مایع کیک احساس سفت بودن و روان نبودن در مایه‌ی کیک می‌کنید به این مرحله که رسیدید جهت لطافت ، پف و پوکی بافت کیک شیر را طی 3 مرحله به مایه ی کیک اضافه کنید . شیر پیمانه شده که به دمای محیط است را کم کم به کاسه اضافه نموده و هم بزنید . حتما در یک جهت باشد . چون پوره‌ی اسفناج استفاده کردید در روند کار جهت پف ، پوکی ، لطافت و خیس نماندن کیک شیر را در مرحله‌ی آخر اضافه می کنیم  .  رنگ سبز زیبایی که در این مرحله دارید تا آخر پخت به همین شکل حفظ می شود البته با یک ترفند خیلی ساده ولی حسابی کاربردی  . مایه کیک آماده شده را داخل قالب چرب شده انتقال داده سپس چند باری به سطح ضربه بزنید یک سطح بشود مایه کیک و اگر هوایی داخل فضای مایه کیک است خارج شود . قالب را داخل سینی فر قرار داده و آب خنک را داخل سینی بریزید تا سطحی که مایه کیک داخل قالب قرار دارد  داخل فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه حرارت از بالا و پایین روشن به مدت 40 دقیقه قرار بدید . لطفا برای خیلی سبز شدن بافت کیک اسفناج بیشتری نریزید و مقداری که گفته شده برای این رسپی بسیار ایده‌آل و کافی می باشد . بعد از گذشت زمان مورد نظر حتما  اول یک مقدار درب فر را باز کنید که بخار کامل از داخل فر خارج شود بعد می‌توانید قالب کیک را از داخل فر خارج کنید و روی توری قرار بدید
تا کمی خنک شود . سپس کیک را می‌توانید از داخل قالب خارج کنید و اجازه بدید که کیک کاملا خنک شود .
برای تهیه‌ی محلبی شیر و خامه قبل قرار دادن قابلمه روی شعله آرد 15 گرم 1 قاشق غذاخوری و نشاسته‌ی ذرت 1 قاشق غذاخوری تقریبا سرخالی 10 گرم به همراه 400 میل شیر که معادل 1 لیوان به اضافه‌ی سه چهارم یک لیوان فرانسوی و شکر هم 115 گرم که تقریبا از نصف یک لیوان فرانسوی کمتر می باشد را با هم دیگر خوب مخلوط کنید سپس روی حرارت خیلی کم قرار دهید . برای 7 - 8 دقیقه تا مایه به غلظت برسد و طعم خامی آرد و نشاسته گرفته شود

#spinachcake
#greencake
#کیک_اسفناج
#خانگی
#کیک
#cake
#ایرانی
#غذای_خوشمزه_ترکی
#سرآشپز_ترکیه_ایی
#آشپزی
#آشپزی_ترکی
#اسرار_آشپزی_حرفه_ایی
#آموزش_آشپزی
#چی_بپزم
#دختر_ایرانی
#غذا
#غذا_ترکی

همه توضیحات ...