کیک ژله ای پاناکوتا

Parezou
Parezou
کیک خوشمزه ردولوت فیلینگ چیز کیک ،ژله توت فرنگیFollow me at   ...
کیک خوشمزه ردولوت فیلینگ چیز کیک ،ژله توت فرنگی
Follow me at  Instagram: parezou  
Follow me at  Instagram: parezou  
Follow me at  Instagram: parezou

✅مرحله اول کیک ردولوت ؛ آرد 175گرم ،نشاسته ذرت 9 گرم ، پودر کاکائو یک دوم ق غ ، جوش شیرین یک چهارم ق چ ، نمک یه پنس، کره به دمای محیط رسیده 29 گرم ، شکر یک دوم پیمانه ، روغن مایع یک چهارم پیمانه ، تخم مرغ یک ونیم (یعنی یک تخم مرغ کامل و ( یک تخم مرغ رو بزنید و وزن کنید و نصفش رو استفاده کنید)
وانیل بک دوم ق چ ، سرکه سفید یک چهارم ق چ ، باترمیلک بک چهارم پیمانه، رنگ قرمز خوراکی به میزان لازم ،تا حدی که خمیرتون کاملأ قرمز رنگ بشه!
اول مواد خشک رو با هم الک کنید و بعد کره و شکر رو چند دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد به ترتیب تخم مرغ ،روغن، باترمیلک و وانیل و سرکه رو اضافه کنید مواد خشک رو به تر اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن رنگ خوراکی رو بزنید . قالب بیست سانتی رو‌جرب و کاغذ روغنی بکشید و مواد و بریزید درون قالب بذارید توی فر بمدت بیست یا تا رمانی که خلال دندون تمییز در بیاد .کیک رو بذارید کنار .
✅مرحله دوم ؛چیز کیک یخچالی ؛ ‌خامه صبحانه دو پیمانه  یا 500 میلیلیتر ،  پنیر خامه ای با فیلادافیا  225 گرم ، پودر قند دو سوم پیمانه،  آب و رنده پوست لیمو‌زرد تازه یک عدد ،  چهار ق چ پودر ژلاتین ، آب جوش دو‌ ق غ ،! ابتدا خامه صبحانه رو با همین زده تا سفت بشه کنار بذارید ،در ظرفی پنیر و زده بهش پودر قند اضافه کنید و با همزن زده، بهش آب لیمو ترش و زست لیمو رو اضافه کره ، در ظرفی پودر ژلاتین و آب جوش رو مخلوط کنید و بعد اینکه حل شد به مخلوط پنیر اضافه کرده هم زده تا مخلوط بشه و در اخر خامه فرم گرفته رو بهش اضافه کنید با خمزم زده تا مواد با هم مخلوط بشه و بعد مواد رو بریزید توی قیف.
✅روی مقوای ۲۵ سانتی یا بزرگ‌تر کمی مایع چیز کیک بزنید و بعد کیک ردولوت رو بذارید روش و اطراف کیک رو محکم تلق بکشید،حالا مایه ونیزی رو با قیف یک لایه کامل روی کیک به قطر یک بند انگشت بریزید و روشن صاف کنید و بذارید یخچال.
✅مرحله سوم؛ وقتی چیز کیک سفت شد من روشو پر توت فرنگی کردم و یک لایه ژله توت فرنگی
ریختم .بذارید چند ساعت یخچال تا ژله خودشو بگیره.
✅مرحله چهارم و طرز تهیه پاناکوتا؛
3 پيمانه شير پر چرب
3پيمانه خامه صبحانه
پودر ژلاتين چهار بسته ❗️مطابق چهار ق غ❗️(توی فیلم اشتباهی گفتم سه بسته و تعداد رو هم به قاشق اشتباه گفتم)
كمي نمك
(من يك عدد وانيل تازه زدم)يك ق چ وانيل
2/3 پيمانه شكر
.
ابتدا شير رو بريزيد توي ظرفي پودر ژلاتين رو بطور يكنواخت روي شير ريخته ،پنج دقيقه صبر كنيد تا ژلاتين روي شير ترك ترك ديده بشه .
ظرف رو روي حرارت خيلي كم بگذاريد و شروع به همزدن كنيد بطور يكنواخت تا ژلاتين كاملا حل بشه ،شير نبايد جوش بياد بايد فقط داغ بشه نه تا حدي كه نتونيد انگشت كوچيكتون رو توش نگه داريد،ژلاتين با گرم شدن شير حل ميشه برأي مطمئن شدن شير رو لأي دو انگشتتون بماليد يا با پشت قاشق هم اگه حل نشده باشه ديده ميشه ، همهاين كار چند دقيقه طول ميكشه، ژلاتين كه حل شد شكر رو أضافه كنيد به همزدن ادامه بديد تا شكر كاملا حل بشه إز روي حرارت برداريد وانيل و خامه و نوك انگشت نمك رو أضافه كرده هم بزنيد تا مواد با هم مخلوط بشه .
این پاناکوتا رو کنار بذارید تا کمی غلیظ بشه و بعد اطراف کیکتون توی قالب بریزید .
و بذارید چند ساعت تو یخچال تا کاملأ سفت بشه.
✅دوستان گل من خامه سه پیمانه ریختم ولی چون سرعت ویدیو رو زیاد کردم ، پیمانه اخر تو فیلم مشخص نیست🧡

همه توضیحات ...