طرز تهیه کیک اسفنجی فوق العاده نرم بدون فر ،با گاز ( بدون بکینگ پودر و جوش شیرین) آموزش آشپزی و کیک

3,730 بازدید
بیشتر
AREZOO TIME
AREZOO TIME
این کیک فوق العاده هدیه ی من به شما عزیزانه امیدوارم یادگاری از من براتون بمونه و همیشه ازش لذت ببرین 😍💖🎁توی پست بعدی همی ...
این کیک فوق العاده هدیه ی من به شما عزیزانه امیدوارم یادگاری از من براتون بمونه و همیشه ازش لذت ببرین 😍💖🎁
توی پست بعدی همین کیک رو با هم فیلینگ و خامه کشی میکنیم و یه کیک خامه ای جذاب برای تولد و جشن هامون درست میکنیم😋
🔔 حتما با دقت نکات ویدئو و کپشن رو رعایت کنین تا کیک فوق العاده داشته باشین
✔ نکته:حتما آرد کیک رو همون روزی که کیک رو درست میکنین الک کنین (آموزش آرد کیک رو توی پست قبل واستون گذاشتم)
✔نکته:موقع اضافه کردن زرده به سفیده فقط در حدی هم بزنین که با هم قاطی بشن اگه زیاد هم بزنین پف سفیدتون از بین میره.برای اضافه کردن آرد و مخلوط (شیر ،روغن،وانیل) به سفیده تخم مرغ هم به همین صورت
✔نکته:بعد از خنک شدن و گرفته شدن رطوبتش اگه همون موقع استفاده نکردین حتما داخل پلاستیک بذارین که خشک نشه ولی حداکثر یکی دو روزه استفادش کنین
✨بقیه ی نکات رو هم داخل ویدئو گفتم اگه سوالی داشتین تو کامنت ها بپرسین حتما جواب میدم

⭐مواد اولیه⭐
سه عدد تخم مرغ درشت (به دمای اتاق رسیده)
شکر دانه ریز 80 گرم
آرد 80 گرم (از آردی که در پست قبل آموزش دادم)
شیر 1 قاشق غذاخوری (به دمای اتاق رسیده)
روغن و پز 1 قاشق غذاخوری سر خالی
عصاره ی وانیل 1قاشق چایی خوری
نمک 1پینچ

برای حمایت از من لطفا لینک های زیر رو با دوستاتون به اشتراک بذارین
YouTube channel link arezootime
Instagram link Instagram: AREZOO_TIME
#لیست_آموزشهای_آرزوتایم #آرزوتایم #AREZOO_TIME

همه توضیحات ...