استفاده از سلفر برای خشک کردن زردآلو و صادرات به خارج از کشور 🍑using sulfur to dry fruits
تقریبا از ۴ سال به این سو این رویش جدیدا در ولسوالی جاغوری رواج یافته است. که بااستفاده از بخار سلفر در یک فضای کاملا بسته زردآلو را پخته و خوش رنگ میسازد. بیشترین مشتری خارجی این محصول از کشور های همسایه ما مثل: پاکستان، وکشور های سمت شمال افغانستان میباشد.
سلفر یا همو گوگرد، عنصری شیمیایی است که در تمام بافتهای زنده وجود دارد و بعد از کلسیم و فسفر فراوانترین ماده معدنی در بدن انسان است و در سیر، پیاز و بروکلی نیز یافت میشود. با وجود تمام فوایدی که گوگرد دارد، اما مانند هر ماده مفید دیگری، وقتی بدن بیش از حد در معرض آن قرار گیرد، میتواند خطرناک و مضر باشد. این یک چیزی واضح است که هیچ دستکاری به اندازی کیفیت طبیعی همان میوه نخواهد شد. ویدیو گرفته شده از بوسعید، جاغوری، افغانستان.
سلفر یا همو گوگرد، عنصری شیمیایی است که در تمام بافتهای زنده وجود دارد و بعد از کلسیم و فسفر فراوانترین ماده معدنی در بدن انسان است و در سیر، پیاز و بروکلی نیز یافت میشود. با وجود تمام فوایدی که گوگرد دارد، اما مانند هر ماده مفید دیگری، وقتی بدن بیش از حد در معرض آن قرار گیرد، میتواند خطرناک و مضر باشد. این یک چیزی واضح است که هیچ دستکاری به اندازی کیفیت طبیعی همان میوه نخواهد شد. ویدیو گرفته شده از بوسعید، جاغوری، افغانستان.
همه توضیحات ...