استفاده از سلفر برای خشک کردن زردآلو و صادرات به خارج از کشور 🍑using sulfur to dry fruits

Elyas Jaghuri
Elyas Jaghuri
تقریبا از ۴ سال به این سو این رویش جدیدا  در ولسوالی جاغوری رواج یافته است. که بااستفاده از بخار سلفر در یک فضای کاملا بسته ...
تقریبا از ۴ سال به این سو این رویش جدیدا  در ولسوالی جاغوری رواج یافته است. که بااستفاده از بخار سلفر در یک فضای کاملا بسته زردآلو را پخته و خوش رنگ میسازد. بیشترین مشتری خارجی این محصول از کشور های همسایه  ما مثل:  پاکستان، وکشور های سمت شمال افغانستان میباشد.
        سلفر یا همو گوگرد، عنصری شیمیایی است که در تمام بافت‌های زنده وجود دارد و بعد از کلسیم و فسفر فراوان‌ترین ماده معدنی در بدن انسان است و در سیر، پیاز و بروکلی نیز یافت می‌شود. با وجود تمام فوایدی که گوگرد دارد، اما مانند هر ماده مفید دیگری، وقتی بدن بیش از حد در معرض آن قرار گیرد، می‌تواند خطرناک و مضر باشد.  این یک چیزی واضح است که هیچ دستکاری به اندازی کیفیت طبیعی همان میوه نخواهد شد.  ویدیو گرفته شده از بوسعید،  جاغوری، افغانستان.

همه توضیحات ...