آموزش پرطرفدارترین گاناش رنگی و بیان 4 نکته اصولی از آب کردن شکلات ونسبت مناسب برای شره کردن روی کیک

5,667 بازدید
بیشتر
VARAVI_CAKE
VARAVI_CAKE
انواع زیادی گاناش وجود داره ولی پرطرفدارترین نوع گاناش گاناش مناسب برای شره کردن روی لبه های کیک هست که یکی از تزییناتشیک کیک حس ...
انواع زیادی گاناش وجود داره ولی پرطرفدارترین نوع گاناش گاناش مناسب برای شره کردن روی لبه های کیک هست که یکی از تزییناتشیک کیک حساب میشه و همیشه به روزه
ولی گاناش نکاتی داره که حتما باید رعایت بشه مهمترین نکات رو توی ویدیو گفتم اما اینجا چند مورد دیگه که خیلی مهمه و لازمه بدونی رو توضیح مید

نسیت خامه به شکلات باید دوبرابر باشه مثلا
شکلات 50
خامه 100
نکته دوم دمای گاناش موقع ریختن روی کیک هست که باید از دمای بدن مقداری بیشتر باشه و وقتی توی دستت میگیری گرماش رو احساس کنی اگر دمای گاناش به این میزان نباشه روی کیک قشنگ شره نمیکنه و زود سفت میشه
و اما نکته آخر : کیک باید خنک باشه و قبل ریختن گاناش از یخچال بیرون بیارید

وقتی کیک سرد باشه و گاناش گرم باشه ِ گاناش روی کیک شره میکنه و بعد سفت میشه و این بهترین حالت شره کردنه


من از این گاناش برای روی کیک ویدیو قبل استفاده کردم ِ حتما تزیین کیک قبل رو ببین که چقد میشه
راحت با گاناش ِ کیک رو تزیین کرد

آموزش تزیین کیک  تولد خامه ای دخترانه...

*********************************************************
من فاطمه هستم که میخوام تو این کانال تجربیاتمو به همراه نکات ریز این رشته که شاید کمتر کسی درموردش صحبت کنه رو بهت توضیح بدم . با همراهی می بهت قول میدم میتونی با اطمینان رسپی ها رو امتحان کنی و ازشون نتیجه بگیری
@varavi_cake6813

کیک پزی
خامه قنادی
پختن کیک
خامه کشی
رولت
تزیین کیک تولد
کیک اسفنجی شکلاتی
پخت کیک خانگی
تزیین کیک خانگی

همه توضیحات ...