طرز تهیه سمنو خانگی

Schischi-torte شی شی کیک
Schischi-torte شی شی کیک
طرز تهیه سمنودوستان عزیزم این هم سمنو برای استقبال از سال 1400 انشالله که سالی باشه پر از سلامتی و آرامش برای تمامی مردم دنی ...
طرز تهیه سمنو
دوستان عزیزم این هم سمنو برای استقبال از سال 1400 انشالله که سالی باشه پر از سلامتی و آرامش برای تمامی مردم دنیا 🙏
سعی کردم در فیلم  تمام جزئیات را براتون بذارم امیدوارم که خوشتون بیاد
برای تهیه سمنو
🔹 یک کیلو گندم
🔹 آرد به میزان لازم( برای یک کیلو گندم حدودا 2کیلو آرد)
گندم را شسته و 24 ساعت در آب سرد خیس کنید آب باید کاملا روی گندم را بگیرد
🔹 روزبعد دستمالی داخل سبد بیاندازید و گندم را داخلش بریزید و مرتب مرطوب نگه دارید یکی دو روز بعد جوانه کوچکی می‌زند البته به نوع گندم و دمای خانه بستگی دارد
🔹 وقتی جوانه کوچکی زد آن را داخل سینی که یه دستمال مرطوب انداختید روی دستمال نازک پهن کنید منظورم تا آنجایی که میشه خیلی گندم ها روی هم نباشند
🔹 در این زمان مرطوب نگه دارید تا زمانی که یه ساقه نقره‌ای که نوکش سبز خیلی کمرنگ است برسد همینطور که در فیلم هست
🔹 در این زمان گندم آماده هست برای اینکه شیره آن را بگیرید گندم را به هر وسیله‌ای که براتون راحت هست حسابی با مقداری آب میکس کنید و به وسیله طوری یا دستمال شیره آن را بگیرید
🔹 تفاله را تا دوبار آب بریزید و میکس کنید و باز شیره آن را بگیرید
🔹 یکبار دیگه همه آب و شیره را از صافی رد کنید
‼️یه نکته
 اگر کارش براتون در یکروز زیاده شیره را که گرفتید داخل یخچال بذارید و روز بعد ادامه مراحل بعدی را بدید
🔹آرد با شیره گندم مخلوط کنید آرد را کم کم مخلوط کنید من برای یک کیلو گندم دو کیاو آرد استفاده کردم
‼️نکته مهم
اینقدر باید آرد بزنید که نه خیلی سفت و نه خیلی شل بشه
🔹در قابلمه ریخته و روی حرارت بذارید این سخت‌ترین مرحله هست باید مرتب قاطی کنید حرارت متوسط باشد به خاطر شیره گندم زود ته نشین میشه مرتب قاطی کنید تا شروع به جوشیدن کند وقتی به جوش بیاد کم کم رنگش تیره می‌شود و دیگه احتیاجی نیست مرتب قاطی کنید هر از گاهی کافی هست
🔹 اینقدر باید سمنو بجوشه که آبش تبخیر بشه و تقریبا نصف می‌شود
🔹 در این زمان قابلمه که میشه در فر گذاشت را رویش فویل بکشید چندتا سوراخ بکنید و داخل فر از قبل داغ شده با دمای 100 بذارید حدودا یک تا دوساعت بستگی به مقدار سمنو داره
🔹 میتوانید دمکونی بذارید روی همون اجاق با حرارت خیلی کم تا دم بکشه
🔹 در فر یا روی اجاق حتما هر از گاهی قاطی کنید
امیدوارم که توضیحات کامل باشه بازم سوالی داشتید با کمال میل پاسخگو هستم

همه توضیحات ...