.#اموزش ترشی مخلوط شیرازی در سه سوت . طرز تهیه ترشی خانگی خوشمزه مرحله به مرحله

5,650 بازدید
بیشتر
ashpazi irani
ashpazi irani
من که با همین عنوان زدن بزاق دهنم ترشح شد .شما رو نمیدونم !ترشی انداختن هم از اون کارهاست که به شدت من رو یاد وطن و دوران خو ...
من که با همین عنوان زدن بزاق دهنم ترشح شد .شما رو نمیدونم !
ترشی انداختن هم از اون کارهاست که به شدت من رو یاد وطن و دوران خوب گذشته میندازه .. روزهای که زنهای خانواده ی گسترده جمع می شدند و کل قابلمه و سینی و ابکش های موجود رو به کار میکشیدند و روز ها بساط سبزی پاک کردن و شستن و ساتوری کردن و ادویه کوبیدن و بادمجان در سرکه جوشاندن و میوهای عجیب و غریب رو زیر افتاب خشک کردن رو پهن میکردند .
و تا ترشی ها در شیشه های تمیز برن تا در جای خنک برای تمام سال ذخیره بشن کل اشپزخونه و حتی حیاط خانه پاییز زده و گرم از افتاب گوارای شیراز . سراسر مملو از بوی سرکه بود و گلپر و موسیر . ...
مواد لازم برای درست کردن این ترشی خوشمزه  شیرازی که توصیه میکنم اینو حتما درست کنید ...


:گل کلم  1 عدد
هویج  4 عدد
ساقه کرفس  10
بادمجان  1 بزرگ
سرکه سیب  1 لیتر
(نمک . فلفل سیاه . زردچوبه . زیره . پونه . پودر سبزی جات (یک قاشق چایی خوری از هر کدام )
سیر تازه 6 حبه .... یا موسیر خشک شده اگر دارید به مدت 1 ساعت داخل اب بگذارید تا کمی نرم شود و بعد به ترشی اضافه کنید .....
نکته:
سعی کنید از قاشق چرب یا ضرف چرب اصلا استفاده نکنید چون خیلی سریع ترشی کفک میزند  و خراب  میشود ..
زیتون به دلخواهتون میتونید از این اماده ها در اخر به مواد اضافه کنید که فوق العاده   طعمش خوب میشه .. هر ..
..
خلاصه که هر چی از این ترشی خوشمزه واستون بگم کمه.. حتما باید خودتون درست کنید و عشق کنید


I salivated with the same title. I do not know you!
Throwing pickles is one of those things that reminds me a lot of the homeland and the good old days. Washing, sautéing, seasoning, boiling eggplant in vinegar, and spreading exotic fruits in the sun.
And until the pickles are in clean glass to be stored in a cool place for the whole year, the whole kitchen and even the yard of the house are warm and warm from the sun of Shiraz. The whole place was full of the smell of vinegar and angelica and shallots. ...
Ingredients to make this delicious Shirazi pickle that I recommend you make this ...


: 1 cauliflower
4 carrots
Celery stalk 10
1 large eggplant
1 liter of apple cider vinegar
(Salt. Black pepper. Turmeric. Cumin. Mint. Vegetable powder (one teaspoon each).
6 cloves of fresh garlic .... or dried shallots, if you have it, put it in water for 1 hour to soften it a little and then add it to the pickle .....
tip:
Try not to use a greasy spoon or greased pan at all because the pickle will foam and spoil very quickly.
You can add olives of your choice to the ingredients at the end, which tastes great .. any ..
..
In short, whatever I have to say about this delicious pickle, you must make it yourself and make love.

همه توضیحات ...