پای مرغ و پپرونی|یکی از ۵ غذای برتر خمیری در دنیا|آموزش آشپزی|prokit

Professional Kitchen[آموزش آشپزی و قنادی]
Professional Kitchen[آموزش آشپزی و قنادی]
پای غذایی خوردی تا الان؟🤗سلام و درود به پروکیت خوش اومدید امروز یکی از شاهکار های بریتانیا رو داریم و یکی از۵ غذای ...
پای غذایی خوردی تا الان؟🤗
سلام و درود به پروکیت خوش اومدید
امروز یکی از شاهکار های بریتانیا رو داریم
و یکی از۵ غذای خمیری برتر دنیا
پس تا انتها همراهمون باشید❤️😍
#pie
==============================
❎️مواد مورد نیاز:خمیر
⛔️(به اندازه قالب ۲۴سانتی)
❌️آرد  __🌾۱ و ½ پیمانه       cup½ flour
❌️کره __۹۰ گرم      butter  90g
❌️آب __💦¼پیمانه        water¼cup
❌️نمک__🫙 ۱ ق چ خ    salt1tsp
❌️فلفل سیاه__🥛 ½ ق چ خ pepper½tsp
❌️اورگانو __🌱½ ق چ خ   oregano½tsp
❌️ریحان خشک__🌿 ½ ق چ خ
dried basil ½tsp
❌️پرک فلفل چیلی__🌶 ½ ق چ خ
Chili pepper flakes½tsp

❎️مواد میانی:Intermediate materials
❌️فیله مرغ __🐔۲۰۰گرم  
chicken fillet200g
❌️پپرونی__🥓 ۱۰۰ گرم
pepperoni100g
❌️فلفل دلمه ای__🫑 ۱ عدد
sweet pepper1

❌️قارچ __🍄۳۰۰ گرم mushroom300g
❌️پنیر پارمژان__ 🧀۷۰ گرم
parmesan cheese70g

❎️ادویه مواد میانی:

❌️آویشن __¼ ق چ خ Thyme¼tsp
❌️پول بیبر __½ ق چ خ
Paul Bieber½tsp
❌️پاپریکا __½ ق چ خ    paprika½tsp
❌️پودر پیاز  __۱ ق چ خ
onion powder1tsp
❌️اورگانو __½ ق چ خ   oregano½tsp
❌️فلفل سیاه __¼ ق چ خ  pepper¼tsp
❌️نمک __۷ گرم
salt7g

==============================
پای اولین بار در کشور بریتانیا به صورت غذایی نامش برده شده پای ها هم مثله کیش ها از لایه کراست یا بیسکویتی تشکیل میشن و تفاوتشون با کیش ها در کراست یا خمیریه که روی تاپینگو پوشش میده
حتما حتما حتما امتحانش کنید ❤️😘❤️
==============================
واسه دیدن آموزش های بیشتر کافیه روی لینک زیر کلیک کنید🧑‍🍳و چنلمون رو سابسکرایب کنید مطمعا باشید بهترین هارو در کنار هم یاد میگیریم

@prokitco
#پروکیت
===============================
توی پیج اینستاگراممون کلی نکته آموزش آشپزی و قنادی آپلود میکنیم که میتونه خیلی کمک کنه chef ماهری باشیم👨‍🍳
رسپی های بمبیم اونجا میزنیم😋
اینم آدرس پیجمونه⬇️
https://instagram.com/pro__kit?igshid...
درضمن یه هولی بده بریم بالا تر 😇
==============================
تیم پروکیت با بروز ترین مباحث آشپزی و قنادی هر هفته با دو ویدیو در خدمت شماست
آموزش آشپزی و قنادی از پایه تا پیشرفته
قدم به قدم تا حرفه ای شدن ... همراه ما باشید😍🥰
=============================
کیش قارچ و ریحون|غذای خوشمزه فرانسوی|...
آموزش کامل کیش⬆️🥰
چگونه قناد شویم|قسمت دوم شناخت مواد [...
مبانی قنادی قسمت دوم شناخت مواد⬆️

خورش زرد آلو|بهترین خورش با بهترین می...
خورش زرد آلو🍑⬆️

از کجا آمده ایم ؟!    اومدنمون بهر چه...
مارو بیشتر بشناسید⬆️

با کلیک روی لینک های بالا میتونید به ویدیو های دیگه چنل ما دسترسی داشته باشید ❤️🫶
ممنون از نگاه پر مهرتون و ممنون که با لایک و کامنتای قشنگتون به ما انرژی میدید💪

=============================
https://yek.link/Prokit?fbclid=PAAaaq...
با کلیک روی لینک بالا میتونید به تمامی صفحات ما در فضای مجازی دسترسی داشته باشید🥰
اگر قصد راه اندازی کافه و رستوران دارید
انتقاد یا پیشنهادی دارید
نکته ای بلدید که ما نگفتیم
از طریق صفحات مجازی با ما در ارتباط باشید😇👨‍🍳
=============================
این قسمت نامه ای محرمانه به یوتیوبه:
PROKIT
Professional kitchen

آموزش آشپزی#prokit#آموزش_آشپزی
آموزش آشپزی آسان.آموزش رسپی جدید با پروکیت.پخت پای با پروکیت
#آموزش_آشپزی_فرانسوی _حرفهای  #پروکیت #پای
آموزش نکات پای#pie_with_prokit
#پروکیت
#prokit
پای با پروکیت
پای بهترین غذای بریتانیایی
۵ غذای برتر خمیری دنیا
نکات مهم درمورد پای ها
پای مرغ و پپرونی
شناخت پای ها در آشپزی
انواع پای و کیش
آموزش پای
تمام نکات پای ها
آموزش بهترین غذای خمیری باپروکیت
آموزش قنادی با پروکیت
آموزش شیرینی پزی
آموزش آشپزی ایرانی
آموزش آشپزی بین الملل
آموزش آشپزی تخصصی
آموزش قنادی تخصصی
آموزش شیرینی پزی فرانسوی
#آموزش_پای
#prokit
#persian_cooking
#ashpazibritish
رسپی
آشپزی با پروکیت
پروکیت
آموزش تخصصی آشپزی و قنادی
انواع برش ها
انواع تخته کاری
برش ها در آشپزی
نکات آشپزی
آموزش مدیریت رستوران

همه توضیحات ...