نان جدید بدون گلوتن ،نانی خوشمزه و مختص بیماران سلیاک,New gluten-free bread for celiac patients

VR_Chef
VR_Chef
...
#نان_بدون_گلوتن_مخصوص_بیماران_سلیاک
نان جدید بدون گلوتن ،نانی خوشمزه و مختص بیماران سلیاک,New gluten-free bread for celiac patients


دوستان عزیز به کانال آشپزی VR_Chef خوش آمدید.

خوشحالم که در خدمت شما عزیزان هستم.

لطفا برای حمایت از ما کانال رو سابسکرایب کنید.ویدیو رو لایک کنید و نظر خودتون رو کامنت کنید و حتما فراموش نکنید دکمه زنگوله رو فشار بدید تا در جریان ویدیو های بعدی ما قرار بگیرید.

Dear friends, Welcome to VR_Chef Cooking Channel.

I'm glad to serve you dear ones.

To support us please subscribe to the channel, Like the videos, comment on it and be sure to hit the ringtone button to be aware of our next videos.

نان جدید بدون گلوتن
نانی خوشمزه و مختص بیماران سلیاک

* New gluten-free bread *

Delicious bread for celiac patients

در مورد آرد این نان :
دوستان اگر در ایران هستین از آرد بدون گلوتن نان سحر  در بسته های 500 گرمی استفاده کنید.
و اگر هم که نه ، من ترکیب آردرو براتون می‌نویسم.

ترکیب آرد :
آرد برنج ، نشاسته ذرت ، آرد ذرت ، آرد سیب زمینی ، آرد سویا ، بهبود دهنده و نمک
Flour composition: Rice Flour, Corn Starch, Corn Flour, Potato Flour, Soy Flour, Enhancer and Salt


این آرد در واقع برای پخت نان لواش آماده شده اما من رسپی رو تغییر دادم  و نان حجیم بسیار خوشمزه‌ای‌رو براتون آماده کردم.
This flour was actually prepared for baking thin bread but I changed the recipe and prepared a very tasty bread.

طرز تهیه :
Preparation:

12 گرم مایه خمیرریز + یک قاشق سوپخوری شکر + 140 گرم آب ولرم
12 g Instant dried yeast +
1 Tbsp sugar + 140 g lukwarm water.

روشو می‌پوشونیم در جای گرم مثلا کنار شعله روشن گاز قرار می‌دیم.
Put in a warm place.


2 سفیده و 1 زرده + 160 گرم آب ولرم.
1 egg +1 white of a large  egg + 160 g lukwarm water

با همزن می‌زنیم تا کف کنه‌
Whisk until foamy.

در حین زدن 3 قاشق سوپخوری شکر قهوه ای اضافه بشه
Add 3 Tbsp brown sugar

در انتها 45 گرم روغن کنجد و 45 گرم روغن زیتون اضافه و کمی مخلوط بشه.
Add 45 g sesame oil
and 45 g olive oil

سر همزن را عوض کرده و مایه خمیر عمل اومده‌رو اضافه کنین
Add prepared yeast

8 گرم سرکه سیب اضافه بشه.
Add 8 g apple vinegar

500 گرم یا درواقع یک بسته از آرد مخصوص بدون گلوتن +
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودررو با هم الک کنین و به مواد خیس اضافه کرده با همزن برقی مخلوط کنید.
500 g Gluten_free flour +
2 tsp baking powder and sift and add to wet ingredients.

یک قاشق سوپخوری رنده درشت پوست پرتقال (زست پرتقال) رو اضافه کنین
Add 1 Tbsp orange zest

1 قاشق جعفری خشک + 1 قاشق مخلوط سیاهدانه و کنجد + 1 قاشق تخم کدو
1 tsp dried parsley +1 tsp mix of sesame and black seeds +
1 Tbsp pumpkin seeds

قالب رو پر کنید روشو آروم صاف کنید
مقداری مخلوط سیاهدانه وکنجد و تخم کدو روش بریزین.
Fill the loaf pan and Pour over the dough  Mix of black seeds and sesame seeds and pumpkin seeds.

قالب‌رو 45 دقیقه بگذارین داخل فری که  از قبل روی دمای پایین روشن کرده و خاموش کردین تا حجم خمیر در گرمای ملایمی افزایش پیدا کنه.
Put the loaf pan in a warm oven (a bit warm) 45 mins to raise the dough.

یک زرده + یک قاشق چایخوری روغن + یک قاشق چایخوری شیر + کمی زعفران حل شده مخلوط کرده با فاصله روی خمیرتون بریزین سعی کنین قلم به خمیر نخوره تا پفش نخوابه.

1 yolk + 1 tsp oil + 1 tsp milk + saffron.
Pour this mixture over the dough.

یک کاسه آب پایین فر قرار داده و نان رو به مدت 40 دقیقه در دمای °175 سانتیگراد  و یا °345 فارنهایت بپزید.

Put a bowl of water in the oven
Bake 40 mins
175°C / 345°F

وقتی نان سرد شد از قالب خارج کرده برش بزنید.
این نان به دلیل داشتن بیکینگ‌پودر بافت کیک‌مانند داره و بهتره که تازه تازه مصرف بشه و اضافه‌ی نان‌رو در فریزر نگهدارید.
رنده ی درشت پوست پرتقال و سیاهدانه و تخم کدو جلوه‌ی خوبی به برش‌های نان می‌دن.
بینندگان عزیز مربایی که در ویدیو مشاهده کردید مربای زرشک هست که لینک طرز تهیه مربای زرشک رو میزارم براتون:
طرز تهیه مربای زرشک تازه ,Fresh Barbe...

به امید سلامتی همه شما عزیزان.

Keep the rest of the bread in the freezer.
I wish you good health❤️


VR.Chef Social Link:

Facebook link: Facebook: VR.CHEF0001
Instagram link: Instagram: vr.chef
Twitter link:Twitter: vr_chef

Contact US:
[email protected]

همه توضیحات ...