کارگاه تربیت تحلیلگر کسب و کار-شرکت ملی نفت ایران-خرداد ۱۴۰۰

Mohammad Ahmadzadeh
Mohammad Ahmadzadeh
13 بار بازدید - 3 سال پیش - امروزه، ساختار فعالیت کسب و
امروزه، ساختار فعالیت کسب و کار سازمان ها، ترکیبی از طراحی، توسعه، پشتیبانی و ارائه خدمات و محصولات برای مردم و سازمان ها می باشد.
برای ارائه این خدمات و محصولات نیز، لازم است تا سازمان ها، ترکیبی از محصول، خدمت و نتیجه را با یک بودجه مشخص و اعمال محدودیت های کمی و کیفی مشخص شده در یک زمان بندی مشخص و در قالب پروژه های مشخصی با موفقیت به پایان برسانند.
این امر، در شرایط حاضر و با توجه به تغییرات، ریسک ها، پیچیدگی ها و چالش های امروزی کسب و کار، تنها با ایجاد یک سیستم یکپارچه نرم افزاری تحقق نمی یابد. بلکه امروزه به کسب و کارهائی با زیرساخت فناوری اطلاعات یکپارچه، فرایندهای کسب و کار بهینه، ساختار سازمانی منعطف، و از همه مهم تر، کسب و کاری چابک و داده محور، نیاز دارند تا از پس چالش هایی مانند تغییرات، ریسک، پیچیدگی و .... سربلند بیرون بیایند. عدم تمرکز به چابکی در شرایط امروز، در آینده ای نزدیک منجر به هدر رفتن پول و زمان گشته و باعث کاهش درآمد کسب و کار و حتی شکست کسب و کار می گردد!
لذا با توجه به رزومه علمی و عملی و همچنین تجربه ۲۴ ساله دکتر محمد احمدزاده، مدرس و مشاوره پیاده سازی سیستم های مختلف مدیریتی در سازمان های مختلف، هرم جامع تحول کسب و کارهای امروزی طراحی گردیده است.
هرم جامع تحول کسب و کارهای امروزی به 3 لایه زیر، دسته بندی می گردد:
لایه اول: تجزیه و تحلیل کلان و استراتژیک کسب و کار و براساس استاندارد BABOK (ویرایش سوم)
لایه دوم: متدولوژی های اجرایی مدیریت پروژه و عملیات پشتیبانی (شامل سه دسته متدولوژی آبشاری یا Waterfall، متدولوژی چابک یا Agile و متدولوژی ترکیبی یا Hybrid)
لایه سوم: سیستم ها و ابزارهای مدیریت پروژه و عملیات پشتیبانی (شامل سه دسته سیستم های آبشاری یا Waterfall، متدولوژی چابک یا Agile و متدولوژی ترکیبی یا Hybrid)
تشریح لایه اول: در قله هرم و جهت تجزیه و تحلیل کلان و استراتژیک کسب و کارها، استاندارد BABOK (ویرایش سوم) به کمک صاحبان کسب و کار، هیئت مدیره، مدیرعامل و مدیران عالی سازمان آمده است تا فرآیند تحلیل را از ۵ منظر زیر برای کسب و کارها، انجام دهد:
1.فناوری اطلاعات(IT)
2.ساختار و معماری سازمانی(Architecture)
3.مدیریت فرایندهای کسب و کار (BPM)
4.چابک سازی (Agile)
5.هوشمندسازی (BI)
تشریح لایه دوم: در بخش میانی و بدنه هرم و برای مدیران میانی، مدیران پروژه ، مدیران فنی ، مدیران تحقیق توسعه ، مدیران بازاریابی و فروش ، پشتیبانی ، فنی و تعمیرات نگهداری ، سه متدولوژی آبشاری، چابک و هیبریدی برای پیاده سازی و اجرای پروژه و عملیات سنتی، نوآورانه و همچنین ترکیبی با ابزارها و متدولوژی های مختلی مانند Waterfall ، Agile Light weight و Agile Fuller Approach و Hybrid به یاری کسب و کارها آمده اند.
تشریح لایه سوم: در بخش پایه هرم و برای کارشناسان میانی، کارشناسان پروژه ، کارشناسان فنی ، کارشناسان تحقیق توسعه ، کارشناسان بازاریابی و فروش ، پشتیبانی ، فنی و تعمیرات نگهداری ، سیستم ها و ابزارهای مختلفی برای پشتیبانی و فروش محصولات و خدمات امروزی طراحی و بکار گرفته می شوند.
با این توضیحات، دکتر محمد احمدزاده، تربیت تحلیلگر حرفه ای کسب و کار (براساس استاندارد BABOK-V3) را به صورت اختصاصی در شرکت ملی نفت و به روش منتورینگ اجرا نمودند.
اهداف کلیدی این پروژه، آموزش، مشاوره، پشتیبانی و راهنمایی مدیران و کارشناسان بمنظور چگونگی پیاده سازی عملی تحلیل کسب و کار به روش منتورینگ (براساس استاندارد BABOK-V3) در شرکت ملی نفت ایران و ایجاد سیاست ها، متدولوژی ها و الگوهای استاندارد برای تجزیه و تحلیل کسب و کار، عملیات و پروژه های واحدهای مختلف شرکت ملی نفت بوده است.
جهت اطلاع و بهره برداری از خدمات آموزشی و مشاوره ای دکتر محمد احمدزاده در حوزه های تحلیل و مدیریت کسب و کار، مدیریت چابک و چابک سازی سازمان با رویکردها-متدها و ابزارهای مختلف چابک (مانند دواپس یا DevOps- اسکرام-XP- چابک مهندسی شده یا چابک منظم -Disciplined Agile-DA-ناب-DSDM-کانبان-FDD-Crystal Family و ...) و همچنین مدیریت پروژه براساس استاندارد PMBOK 7، به وب سایت ایشان به آدرس زیر مراجعه فرمائید:
https://ahmadzadeh.academy
www.mohammad-ahmadzadeh.com
3 سال پیش در تاریخ 1400/06/28 منتشر شده است.
13 بـار بازدید شده
... بیشتر