طرز تهیه شیرینی لیمویی/ how to make lemon sweet
37 بار بازدید -
2 سال پیش
-
#شیرینی_لیمویی_شینشف
۲پیمانه
#شیرینی_لیمویی_شینشف
۲پیمانه آرد شیرینی پزی معادل ۲۵۰ گرم
۱/۳ پ نشاسته ذرت معادل ۴۰ گرم
۱/۲ ق چ نمک
۲۲۷گرم کره هم دمای محیط
۱/۴ پ شکر(اگه این شیرینی رو بدون خامه میخواید سرو کنید حتما ۱/۲پ شکر بریزید)
۱/۲ ق چ وانیل
۱/۲ ق چ اسانس بیمو یا آبلیمو
۱/۲ق چ رنده ی پوست لیمو(من نداشتم)
۱/۴ق چ زردچوبه
۳،۴ قطره رنگ خوراکی زرد
۱ پیمانه خامه قنادی فرم گرفته
.
کره و شکر رو با همزن برقی یا دستی خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ بشه
.
وانیل و آبلیمو و رنده ی پوست رو بهش اضافه کنید و ترکیب کنید
.
مواد خشک الک شده رو بهش اضافه کنید و فقط درحد اینکه یه خمیر لطیف بدست بیاد ورز بدید نه بیشتر
.
رنگخوراکی رو هم اضافه کنید و درحد اینکه خمیر رنگ بگیره ورز بدید
.
خمیر رو بین دوتا کاغذ روغنی به ضخامت ۴،۵میل باز کنید(زیر و روی خمیر آرد پاشی بشه) و بعد قالب بزنید
.
اوی سینی فر بچینید و به مدت ۱۲ الی ۱۴ دقیقه اجازه بدید تا بپزن اما نباید تغییر رنگ بدن
فربرقی یا توستر۱۶۰درجه ، فرگازی ۱۸۰ درجه و توی فر دستساز به مدت ۲۰الی ۲۵ دقیقه
بزنید روی #فر_دستساز_شینشف تا فیلم پخت کیک و شیرینی توی تابه رو متوجه بشید
.
من ۱ لیوان خامه ی قنادی رو به همرا دو سه قطره رنگ خوراکی زرد و ۱ ق چ رنده ی پوست لیمو فرم دادم و ما بین خمیرها پایپ کردم
.
موندگاری شیرینی بالاست داخل یخچال نگهداری بشه
.
میتونید روی شیرینی ها شکلات بنماری شده هم بریزید
instagram.com/sheencheff
@sheencheff
#شیرینی_شینشف #شیرینی_عید #شیرینی_لیمویی #شیرینی_لیمو #شیرینی_لیمویی🍋 #کوکی_لیمویی #کوکی_لیمو #شیرینی_خونگی #شیرینی_خانگی #شیرینی_خشک_خونگی #شیرینی_خشک_خانگی #شیرینی_خشک_نوروزی #شیرینی_تر #شیرینی_تر_خونگی #شیرینی_بدون_فر
2 سال پیش
در تاریخ 1401/01/19 منتشر شده
است.
37
بـار بازدید شده