آموزش تخصصی پیتزا آمریکایی استاف کراست | کامل ترین آموزش پیتزا : شف عبدی Stuffed crust pizza
سلام دوستان امید وارم که حالتون خوب باشه
من سجاد عبدی هستم و اینجا کانال شف عبدی هستش
به کانال خودتون خوش اومدین ما اینجا آشپزی حرفه ای رو به زبان ساده یاد میگیرم تمامی سبک ها ( آشپزی ایرانی _ آشپزی ملل _ آشپزی فرنگی _ آشپزی ایتالیایی آشپزی آسان ترفند های آشپزی _ راز های آشپزی آشپزی در طبیعت _آشپزی حرفه ای و......)
______________________________________________
اموز قراره بهتون پیتزا استاف کراست یکی از معروف ترین سبک های پیتزا آمریکایی رو یاد بدم و در کنار اون تمامی نکات و ترفند هایی که یک پیتزا زن حرفه ای باید بلد باشه رو بهتون یاد میدم در این ویدیو.
تایم ویدیو به خواطر همین بالاست. ولی قول میدم بهتون که وقتتون رو با دیدن این ویدیو تلف نکردین 😉❤️
این ویدیو رو تا اخر ببینید مثل پیتزا زن های حرفه ای توی خونه یک پیتزا ی خوشمزه و متفاوت و حرفه ای درست کنید 😍❤️
______________________________________________
رسپی خمیر پیتزا آمریکایی استاف کراست
آرد نول :1 کیلو گرم
آب : به اعضای هر یک کیلو گرم ارد 500 گرم
خمیر مایه فوری : به اعضای هر یک کیلو آرد گرم 7 الی 10 گرم (دو قاشق سر خالی غذا خوری)
نمک : به اعضای هر یک کیلو گرم آرد 12 گرم (یک قاشغ غذا خوری سر پر)
شکر : به اعضای هر یک کیلو گرم آرد 8 گرم ( یک قاشق غذا خوری سر خالی )
روغن زیتون یا کره آب شده یا روغن خوراکی : 100 گرم
( اگر بهبود دهنده در دسترس داشتین به اعضای هر یک کیلو ارد 12 گرم _. سبوس اگر دوست داشتین اضاف کنین 5 گرم به اعضای هر یک کیلو گرم ارد)
_____________________________________________
میکس پنیر پیتزا
برای میکس پنیر پیتزا می تونید از پنیر موزارلا رنده شده یا هبه ای استفاده کنید
پنیر پروسس رنده شده
پنیر میکس چدار و پروسس
به نصبت مثاوی از هرکدوم تهیه کنید و با هم میکس کنید
اینجور پیتزاتوت هم عطر داره هم کشسانی پنیر همم مزه فوق العاده ای داره
_____________________________________________
⚠️⛔⚠️⚠️⛔⚠️⚠️⛔⚠️⚠️⛔⚠️⛔⚠️⛔⚠️
اینم از لینک ویدیو آموزش تخته کاری و اصول کار با چاقو با دیدن این آموزش دیگه دستاتو زخمی نمی کنین و کارتون هم حرفه ای تر و سریع تر انجام میشه 👇
آموزش کار با چاقو و تخته کاری در آشپز...
و اینم از لینک ویدیو آموزش بلانچ کردن و کنسرو کردن قارچ و انواع سبزیجات 👇
آموزش اصولی بلانچ کردن قارچ و کنسرو ک...
_____________________________________________
مواد لازم برای سس گوجه دودی کف پیتزا
گوجه کبابی شده 10 عدد رنده شود
دو حبه سیر رنده شود
نصف فلفل دلمه رنده شود
نصف پیاز رنده شده ریز
نمک نصف قاشق غذاخوری
آویشن یک قاشق چایی خوری
فلفل سیاه یک قاشق چایی خوری
( نکته * اگر ریحان تازه و اورگانو هم در دسترس داشتین به سس اضاف کنید 5 دقیقه آخر پخت که عطر و طعم اون ازبین نره)
_____________________________________________
مواد لازم برای سس مخصوص لبه استاف کراست
پنیر خامه ای ویلی. یا لَبَنه یک عدد
خامه کوچک یک عدد
پنیر پیتزا 200 گرم
گردو یا بادام زمینی نمکی یا خام تکه شده 200 گرم
سیاه دانه نصف قاشق غذا خوری
کنجد نصف قاشق غذا خوری
زیره سبز نصف قاشق غذاخوری
_____________________________________________
مواد لازم برای گوشت چرخی تاپینگ پیتزا
گوشت چرخی گوساله یا گوسفندی
نصف پیاز نگینی
نصف فلفل دلمه نگینی
زرد چوبه : نصف قاشق چایی خوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایی خوری
فلفل قرمز :سر قاشق چایی خوری
پودر سیر: نصف قاشق چایی خوری
پودر زنجبیل :نصف قاشق چایی خوری
آویشن : نصف قاشق چایی خوری
ادویه کاری : یک قاشق چایی خوری
پاپریکا یک قاشق چایی خوری
یک عدد عصاره گوشت الیت
____________________________________________
مواد لازم برای تاپینگ روی پیتزا استاف کراست
قارچ بلاچ شده
فلفل دلمه نگینی
گوجه نگینی
بیکن یا پپرونی ( اگر می خواین خرجتون کم تر بشه از ژامبون استفاده کنید
گوشت چرخی
پنیر پیتزا میکس شده
______________________________________________
ممنونم از تمامی کسانی که وقت گذاشتن ویدیو رو تا اخر نگاه کردن یه دنیا ممنون. امیدوارم که تونسته باشم رضایت شما بینندگان عزیز رو جلب کنم 😍❤️
یادتون نره برای حمایت از ما چنل خودتوت رو سابسکرایب کنید و زنگوله کنارش رو هم فعال کنید تا از ویدیوهای جدید ما مطلع بشید 😍❤️
______________________________________________
1 _معرفی مواد اولیه خمیر پیتزا 01:10
2 _آموزش فعال سازی مخمر 02:20
3 _شناخت کامل مواد اولیه های خمیر و کار و فرایند آن ها
در خمیر پیتزا 05:39
4 _ عمل آوری خمیر پیتزا ( ورز دادن ) 11:28
5 آموزش سس گوجه دودی برای کف پیتزا 14:06
6_آموزش پخت سس گوجه و پخت گوشت چرخی برای تاپینگ روی پیتزا 15:36
7_ آموزش آماده سازی متریال های تاپینگ پیتزا 22:42
8_ آموزش سس مخصوص لبه ی پیتزا استاف کراست 28:16
9_ آموزش شناخت دمای مناسب و پخت پیتزا و چونه گیری خمیر پیتزا 31:55
10_ آموزش چونه گیری اصولی خمیر پیتزا 35:12
11_ آموزش باز کردن خمیر با وردنه و با دست ( پهن کردن خمیر پیتزا) 37:43
12_آموزش فیکس کردن و لبه دار کردن خمیر در قالب پیتزا 41:56
13_ آموزش سس زدن در لبه یا کراست پیتزا استاف کراست 42:56
14_ آموزش اصولی تاپینگ کردن پیتزا
15_آموزش اصولی شناخت پنیر پیتزا و بهترین میکس پنیر پیتزا 47:19
16_ ریختن مواد تاپینگ روی پیتزا 51:07
17_ پخت پیتزا و نتیجه کار 54:32
______________________________________________
#پیتزا_آمریکایی #پیتزا_استاف_کراست#شف_عبدی #پیتزا#پیتزا_رژیمی #پیتزا_ایتالیایی #آموزش_پیتزا#پیتزا_خونگی#خمیر_پیتزا#آموزش_آشپزی #آشپزی_پیتزا_آمریکایی#آموزش_پیتزا_ایتالیایی#استاف_کراست#طرزتهیه_پیتزا
من سجاد عبدی هستم و اینجا کانال شف عبدی هستش
به کانال خودتون خوش اومدین ما اینجا آشپزی حرفه ای رو به زبان ساده یاد میگیرم تمامی سبک ها ( آشپزی ایرانی _ آشپزی ملل _ آشپزی فرنگی _ آشپزی ایتالیایی آشپزی آسان ترفند های آشپزی _ راز های آشپزی آشپزی در طبیعت _آشپزی حرفه ای و......)
______________________________________________
اموز قراره بهتون پیتزا استاف کراست یکی از معروف ترین سبک های پیتزا آمریکایی رو یاد بدم و در کنار اون تمامی نکات و ترفند هایی که یک پیتزا زن حرفه ای باید بلد باشه رو بهتون یاد میدم در این ویدیو.
تایم ویدیو به خواطر همین بالاست. ولی قول میدم بهتون که وقتتون رو با دیدن این ویدیو تلف نکردین 😉❤️
این ویدیو رو تا اخر ببینید مثل پیتزا زن های حرفه ای توی خونه یک پیتزا ی خوشمزه و متفاوت و حرفه ای درست کنید 😍❤️
______________________________________________
رسپی خمیر پیتزا آمریکایی استاف کراست
آرد نول :1 کیلو گرم
آب : به اعضای هر یک کیلو گرم ارد 500 گرم
خمیر مایه فوری : به اعضای هر یک کیلو آرد گرم 7 الی 10 گرم (دو قاشق سر خالی غذا خوری)
نمک : به اعضای هر یک کیلو گرم آرد 12 گرم (یک قاشغ غذا خوری سر پر)
شکر : به اعضای هر یک کیلو گرم آرد 8 گرم ( یک قاشق غذا خوری سر خالی )
روغن زیتون یا کره آب شده یا روغن خوراکی : 100 گرم
( اگر بهبود دهنده در دسترس داشتین به اعضای هر یک کیلو ارد 12 گرم _. سبوس اگر دوست داشتین اضاف کنین 5 گرم به اعضای هر یک کیلو گرم ارد)
_____________________________________________
میکس پنیر پیتزا
برای میکس پنیر پیتزا می تونید از پنیر موزارلا رنده شده یا هبه ای استفاده کنید
پنیر پروسس رنده شده
پنیر میکس چدار و پروسس
به نصبت مثاوی از هرکدوم تهیه کنید و با هم میکس کنید
اینجور پیتزاتوت هم عطر داره هم کشسانی پنیر همم مزه فوق العاده ای داره
_____________________________________________
⚠️⛔⚠️⚠️⛔⚠️⚠️⛔⚠️⚠️⛔⚠️⛔⚠️⛔⚠️
اینم از لینک ویدیو آموزش تخته کاری و اصول کار با چاقو با دیدن این آموزش دیگه دستاتو زخمی نمی کنین و کارتون هم حرفه ای تر و سریع تر انجام میشه 👇
آموزش کار با چاقو و تخته کاری در آشپز...
و اینم از لینک ویدیو آموزش بلانچ کردن و کنسرو کردن قارچ و انواع سبزیجات 👇
آموزش اصولی بلانچ کردن قارچ و کنسرو ک...
_____________________________________________
مواد لازم برای سس گوجه دودی کف پیتزا
گوجه کبابی شده 10 عدد رنده شود
دو حبه سیر رنده شود
نصف فلفل دلمه رنده شود
نصف پیاز رنده شده ریز
نمک نصف قاشق غذاخوری
آویشن یک قاشق چایی خوری
فلفل سیاه یک قاشق چایی خوری
( نکته * اگر ریحان تازه و اورگانو هم در دسترس داشتین به سس اضاف کنید 5 دقیقه آخر پخت که عطر و طعم اون ازبین نره)
_____________________________________________
مواد لازم برای سس مخصوص لبه استاف کراست
پنیر خامه ای ویلی. یا لَبَنه یک عدد
خامه کوچک یک عدد
پنیر پیتزا 200 گرم
گردو یا بادام زمینی نمکی یا خام تکه شده 200 گرم
سیاه دانه نصف قاشق غذا خوری
کنجد نصف قاشق غذا خوری
زیره سبز نصف قاشق غذاخوری
_____________________________________________
مواد لازم برای گوشت چرخی تاپینگ پیتزا
گوشت چرخی گوساله یا گوسفندی
نصف پیاز نگینی
نصف فلفل دلمه نگینی
زرد چوبه : نصف قاشق چایی خوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایی خوری
فلفل قرمز :سر قاشق چایی خوری
پودر سیر: نصف قاشق چایی خوری
پودر زنجبیل :نصف قاشق چایی خوری
آویشن : نصف قاشق چایی خوری
ادویه کاری : یک قاشق چایی خوری
پاپریکا یک قاشق چایی خوری
یک عدد عصاره گوشت الیت
____________________________________________
مواد لازم برای تاپینگ روی پیتزا استاف کراست
قارچ بلاچ شده
فلفل دلمه نگینی
گوجه نگینی
بیکن یا پپرونی ( اگر می خواین خرجتون کم تر بشه از ژامبون استفاده کنید
گوشت چرخی
پنیر پیتزا میکس شده
______________________________________________
ممنونم از تمامی کسانی که وقت گذاشتن ویدیو رو تا اخر نگاه کردن یه دنیا ممنون. امیدوارم که تونسته باشم رضایت شما بینندگان عزیز رو جلب کنم 😍❤️
یادتون نره برای حمایت از ما چنل خودتوت رو سابسکرایب کنید و زنگوله کنارش رو هم فعال کنید تا از ویدیوهای جدید ما مطلع بشید 😍❤️
______________________________________________
1 _معرفی مواد اولیه خمیر پیتزا 01:10
2 _آموزش فعال سازی مخمر 02:20
3 _شناخت کامل مواد اولیه های خمیر و کار و فرایند آن ها
در خمیر پیتزا 05:39
4 _ عمل آوری خمیر پیتزا ( ورز دادن ) 11:28
5 آموزش سس گوجه دودی برای کف پیتزا 14:06
6_آموزش پخت سس گوجه و پخت گوشت چرخی برای تاپینگ روی پیتزا 15:36
7_ آموزش آماده سازی متریال های تاپینگ پیتزا 22:42
8_ آموزش سس مخصوص لبه ی پیتزا استاف کراست 28:16
9_ آموزش شناخت دمای مناسب و پخت پیتزا و چونه گیری خمیر پیتزا 31:55
10_ آموزش چونه گیری اصولی خمیر پیتزا 35:12
11_ آموزش باز کردن خمیر با وردنه و با دست ( پهن کردن خمیر پیتزا) 37:43
12_آموزش فیکس کردن و لبه دار کردن خمیر در قالب پیتزا 41:56
13_ آموزش سس زدن در لبه یا کراست پیتزا استاف کراست 42:56
14_ آموزش اصولی تاپینگ کردن پیتزا
15_آموزش اصولی شناخت پنیر پیتزا و بهترین میکس پنیر پیتزا 47:19
16_ ریختن مواد تاپینگ روی پیتزا 51:07
17_ پخت پیتزا و نتیجه کار 54:32
______________________________________________
#پیتزا_آمریکایی #پیتزا_استاف_کراست#شف_عبدی #پیتزا#پیتزا_رژیمی #پیتزا_ایتالیایی #آموزش_پیتزا#پیتزا_خونگی#خمیر_پیتزا#آموزش_آشپزی #آشپزی_پیتزا_آمریکایی#آموزش_پیتزا_ایتالیایی#استاف_کراست#طرزتهیه_پیتزا
همه توضیحات ...