آموزش کورن داگ پنیری کره ای جذاب با خمیر مخصوص کشدار/ آموزش آشپزی/ آموزش شیرینی پزی/ غذای کره ای

AREZOO TIME
AREZOO TIME
حتما ویدئو رو با دقت نگاه کنین و به نکاتی که داخل ویدئو گفتم توجه کنین و حتما حتما حتما کپشن رو با دقت بخونین بقیه ی نکات رو داخ ...
حتما ویدئو رو با دقت نگاه کنین و به نکاتی که داخل ویدئو گفتم توجه کنین و حتما حتما حتما کپشن رو با دقت بخونین بقیه ی نکات رو داخل کپشن نوشتم

دوستای گلم سلام😍❤️
این هم از کورن داگ جذابمون که قولش رو داده بودم
فقط توجه کنین کورن داگ خیلی ساده به نظر میاد ولی یک عالمههه نکات داره که اگه رعایت نشه کورن داگتون خراب میشه، کلی زحمت کشیدم و تست کردم تا این نکات رو در آوردم و واستون جزء به جزء نوشتم و بقیه ش هم توی ویدئو گفتم

پس قبل از خوندن نکات یه جوری لایک و کامنت و شیر کنین که خستگیمون در بیاد😍😍❤️❤️

(این ویدئو برای ناشنوایان عزیز، زیرنویس داره) ❤️

برای هر کورن داگ پنیری حدود 80 تا 90 گرم پنیر پیتزا کافیه (بستگی به سایز دلخواهتون هم داره)

مواد اولیه خمیر کورن داگ:
تخم مرغ 1 عدد
شکر 30 گرم دو قاشق غذاخوری
مخمر 4 گرم 1 قاشق چایخوری (استاندارد)
آرد 200 گرم
نمک 4 گرم نصف قاشق چایخوری (استاندارد)
آب گرم 100 میلی لیتر
نشاسته ذرت 1قاشق غذاخوری سر پُر

🌟قاشق چایی خوری استاندارد اندازه قاشق مربا خوریه

🌟این خمیر واسه حدود 4 الی 5 کورن داگ کافیه بستگی به سایز کوردن داگ هاتون داره

نکات:

🌟اگه مثل من پنیر قالبی پیدا نکردین حدود 2 ساعت پنیر پیتزای رنده شده (داخل پاکت فریزر) بذارین توی محیط بیرون تا کاملا یخش باز شه و نرم شه

🌟اگه کورن داگ پنیری درست میکنین حتما اول با یه کورن داگ ساده تست کنین اگه خمیرتون روی کوردن داگ حرکت میکرد نشاسته ی ذرت بیشتری بزنین که برای پنیری ها حرکت نکنه چون پنیرتون میزنه بیرون و کارتون رو خراب میکنه

🌟بعد از اینکه پنیر فرم گرفتتون رو از فریزر درآوردین و گذاشتین تو محیط خونه موند اگه دیدین کاملا یخش باز شده بذارین داخل یخچال تا وقتی میخواین سرخش کنین

🌟خمیرتون رو ضخیم نگیرین که موقع سرخ کردن خام نمونه

🌟موقع کاور کردن با خمیر اگه خمیر اضافه به سوسیس چسبید موقع صاف کردن اضافه ش رو بگیرین

🌟برای کورن داگ های پنیری مواظب باشین همه جای کورن داگ رو خمیر پو‌شونده باشه و خوب کاور شده باشه

🌟موقع کاور کردن کورن داگ ها با سیب زمینی و پودر سوخاری کورن داگ رو تایم زیادی به یک سمت نگه ندارین بچرخونینش که خمیرتون از یک سمت وا نره و حرکت نکنه

🌟تو ریختن روغن صرفه جویی نکنین کورن داگ حتما باید کاملا تو روغن غوطه ور باشه وگرنه خراب میشه

🌟قبل انداختن کورن داگ ها داخل روغن، روغن رو زیاد داغ نکنین فقط در حدی که گرم باشه و سرد نبا‌شه

🌟حتما وقتی کورن داگ رو داخل روغن میذارین چند ثانیه بعد چند بار بچرخونینش تا همه جای خمیر خود‌ش رو بگیره بعد اجازه بدین همه جاش خوب سرخ بشه، اگه اینکار رو نکنین خمیر از یک سمت وا میره و حرکت میکنه و کارتون خراب میشه

🌟کورن داگ ها رو دونه دونه سرخ کنین که موقع چرخوندن و تکون دادنشون سختتون نباشه

🌟سایز ماهیتابه خیلی کوچیک نباشه که راحت بتونین بچرخونینشون

🌟با سوی متوسط رو به کم، کورن داگتون رو سرخ کنین نباید حرارتش زیاد باشه

🌟سرخ کردن کورن داگ ها حدود 10 دقیقه زمان میبره

🌟بعد از کاور کردن کورن داگ ها با پودر سوخاری میتونین سیخ چوبی رو کوتاه کنین که توی ماهیتابه جای کمتری بگیره

این نکات واسه کورن داگ های پنیری خیلی مهمن کورن داگ ساده زیاد مشکلی واسش پیش نمیاد

برای حمایت از من لطفا لینک های زیر رو با دوستاتون به اشتراک بذارین
YouTube channel link arezootime
Instagram link Instagram: AREZOO_TIME

لطفا کانال یوتیوب من رو سابسکرایب کنید
طرز تهیه کورن داگ پنیری کره ای
#AREZOO_TIME #آرزوتایم #لیست_آموزشهای_آرزوتایم

همه توضیحات ...